Wildlands Adventure Zoo Emmen korting

Wildlands Adventure Zoo Emmen korting

Ben jij de nieuwe Freek Vonk? Helemaal gek van dieren? Kom dan eens een dagje naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen. De dieretuin die eerder te boek stond als het Noorderdierenpark heeft in 2016 een heuse metamorfose ondergaan en is weer helemaal terug op de kaart gezet. Mooi aan dierentuin is dat het inmiddels ook de beschikking heeft over een achtbaan die de dag absoluut onvergetelijk maakt. Naast het bekijken van de olifanten in de Jungola, vindt je er onder andere leeuwen, giraffen, nijlpaarden en bavianen in de Serenga. In het pool-gebied vindt je onder andere ijsberen, maar ook pinguïns en zeeleeuwen spot je in Nortica. Ben jij een onderzoeker in de dop? In het pool-gebied kun je zelf proefjes doen. Zeker weten dat jij er een leerzame dag beleefd.

Bekijk hier de tickets >>

Bekijk hier de kortingen voor Wildlands =>

Wildlands Adventure Zoo Emmen korting
Bron: https://www.wildlands.nl/

Entreeprijzen bij Wildlands Adventure Zoo Emmmen

Een dagje dierentuin in Emmen is een hele beleving. Zoals verteld is er ook een achtbaan, dus als jij geen geduld hebt om de hele dag aapjes, vlinders en andere dieren te kijken kun je ook even lekker uitrazen. De entreeprijzen bedragen online voor kinderen van 3 tot en met 9 jaar €25,-. Volwassenen van 10 tot en met 64 jaar betalen €27,50. Aan de kassa zijn de tickets €2,50 per stuk duurder. Dagelijks is de dierentuin geopend van 10.00 tot 17.00 uur. In juli en augustus, maar ook de weekenden in mei en juni zelfs van 10.00 tot 18.00 uur.

Met korting naar Wildlands Adventure Zoo Emmen

Tickets voor Wildlands Adventure Zoo met korting zijn op het moment massaal verkrijgbaar. Zo scoor je bij de ANWB een ticket voor €20,- per persoon, ongeacht welke leeftijd. Per ticket betaal je wel €0,50 administratiekosten. Via Vakantieveilingen kun je bieden op tickets voor de dierentuin, een prijs kunnen we je dus niet geven, maar doe een goed bod en bespaar je een hoop geld. Via de website van AirMiles kun je tegen inlevering van Airmiles ook een behoorlijke korting op je tickets krijgen.

Meer informatie over:

Heb jij een korting gezien? Laat dan hieronder een bericht achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *