Wildlands Adventure Zoo Emmen drukte

Wildlands Adventure Zoo Emmen drukte

Een dagje dierentuin, maar dan anders! Maar wanneer is het druk in Wildlands?
Je kent alle dieren uit de dierentuin nu inmiddels uit je hoofd want je bent al zo vaak in de dierentuin geweest. Je bent nog even dol op de dierentuin, maar je wilt wat meer avontuur. Dat kan je nu meemaken in Wildlands Adventue Zoo in Emmen. Hier kun je net even wat meer beleven dan in een dierentuin. Ga dus snel op avontuur in dit unieke dierenpark!

Bekijk hier of het druk is in Wildlands >>

Bekijk hier de ticketveiling >>

Wat is er te doen in Wildlands?

Wildlands Adventure Zoo is een prachtig park dat geschikt is voor zowel jong als oud. Wildlands is een prachtig park waar niet alleen veel te zien is maar ook te doen. Zo kun je er kijken naar de verschillende dieren die er te vinden zijn, maar ook genieten van de speelmogelijkheden. Je hebt er

Wildlands Adventure Zoo Emmen drukte

Bron: https://www.wildlands.nl/

zelfs de mogelijkheid om een ritje te maken in de achtbaan die er net gebouwd is.

 

Leuk maar leerzaam.

Wildlands Adventure Zoo in Emmen is een ideale plek om niet alleen te genieten van de mooie dieren die je er kunt zien maar ook om er te leren. Je kunt er verschillende tours doen waarbij je van alles te weten komt over de diverse dieren die er in het park te vinden zijn. Wat is er nou leuker dan informatie verzamelen in een prachtig park die je dadelijk kunt gebruiken voor je werkstuk of voor je spreekbeurt? Daarnaast is het ook een prachtig park waar ook de volwassenen wat kunnen leren. Dit maakt het dus een ideaal park voor zowel jong als oud.

Ga ook snel op avontuur in eigen land. Dit doe je natuurlijk in Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Het park is makkelijk te bereiken via openbaar vervoer. Een avontuur heeft nog nooit zo dichtbij huis gelegen. Daarnaast zijn er vaak acties waar je gebruik van kunt maken om aan goedkope toegangstickets te komen. Geniet van je avontuur!

Lees meer over de:

 

Bekijk hier meer informatie over de drukte >>

Vragen, opmerkingen of een review achterlaten kan hieronder.

Wildlands Adventure Zoo Emmen drukte
4.5 met 33 stemmen

1 Bericht

PretparkenNederland

33 minuten ago

Op welke dag ben jij geweest en was het toen druk?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.