Weer Bobbejaanland

Weer of geen weer, een dagje naar Bobbejaanland kan altijd. Dit attractiepark in België is de perfecte bestemming voor een dagje uit met het hele gezin. Moet je rekening houden met het weer wanneer je naar Bobbejaanland gaat? In dit artikel lees je alles over de voor- en nadelen van Bobbejaanland met zon of regen. Naar het pretpark gaan met goed en/of slecht weer.

Bekijk hier de tickets >>

Het weer en Bobbejaanland.

Bekijk enkele websites met informatie over het weer in Bobbejaanland:

Meer informatie over de drukkere dagen, het overdekte gedeelde, openingstijden en meer.

 • Drukte
  Wanneer het in de lente en zomer heerlijk weer is, ben je niet de enige die een dagje Bobbejaanland wel ziet zitten. Op zomerse

  Weer Bobbejaanland
  Bron: https://www.bobbejaanland.be/nl

  dagen is het aanzienlijk drukken in dit attractiepark. Het voordeel van grijs en/of regenachtig weer is dat het een stuk rustiger is. Kies een grijze dag met aangename temperaturen en geniet van Bobbejaanland in alle rust.

 • Overdekt
  Het voordeel van Bobbejaanland is dat veel attracties helemaal zijn overdekt. Hierdoor maakt het niet uit of het zonnig of regenachtig is. Je geniet van een fijn dak boven je hoofd en staat beschut van de wind. Een ander voordeel van overdekte attracties is dat deze niet afhankelijk zijn van het weer. De attracties rijden altijd. Hierdoor kom je dus nooit van een koude kermis thuis.
 • Openingstijden
  In de herfst en wintermaanden is het park een aantal dagen per week gesloten. Het weer is een stuk minder aangenaam en de bezoekersaantallen nemen dan sterk af. In september is het park bijvoorbeeld alleen geopend in het weekend.
 • Genoeg schaduw
  Op de hele hete dagen in de zomer is Bobbejaanland gewoon geopend. Op deze dagen kun je heerlijk vertoeven in dit park. Er zijn genoeg plekken waar je heerlijk kunt zitten en genoeg horecagelegenheden waar je een koel drankje kunt aanschaffen. De overdekte attracties zijn voorzien van airconditioning waardoor Bobbejaanland juist een goede bestemming is voor hete zomerdagen.

Geniet van een dagje uit naar Bobbejaanland met weer of geen weer. Het park is perfect ingedeeld voor warme en koude dagen.

Vragen? Reageer hieronder.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares