Weekend Efteling

Vier je weekend in de Efteling. Kom een weekend naar de Efteling.
Ben jij een echte fanatieke Efteling bezoeker? Dan is een weekend bij de Efteling echt iets voor jou. Kom gezellig langs met je gezin, vriendengroep of bijvoorbeeld collega’s. Lees hieronder meer over een weekend Efteling. Veel plezier!

Bekijk hier de overnachtingen in het pretpark >>

Lees meer over:

Een weekendje overnachten in de Efteling, maar waar?

De Efteling biedt vier verschillende opties om je weekend bij de Efteling te vieren. Je kan bijvoorbeeld overnachten in het sprookjesachtige Efteling Hotel. Dit prachtige hotel staat op slechts 5 minuten lopen van het park, en is daarmee dus ook ideaal voor kinderen. Je kunt kiezen tussen de Themasuites, Comfort Room’s en Junior Suites. Vooral de Themasuites zijn geschikt voor gezinnen met kinderen. Je kunt qua thema’s bijvoorbeeld kiezen uit een echte Assenpoester, Sneeuwwitje, Carrousel of Laven kamer. Overnachtingen in dit hotel is incl. onbeperkt toegang tot de Efteling gedurende je verblijf.

Weekend Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl

Overnachten is ook mogelijk in het Loonsche Land Hotel. Dit hotel heeft 75 kamers. Kom je met een groep overnachten? Boek dan de schaapskooi, welke ruimte biedt aan zes tot twaalf personen. Alle hotelovernachtingen in dit hotel zijn incl. ontbijt en onbeperkt toegang tot de Efteling gedurende je verblijf.

In vakantiepark Efteling Loonsche Land bieden ze prachtige buitenlocaties aan. Wil jij bijvoorbeeld overnachten tussen de boomtoppen, in de duinen, onder de grond of aan het water? Het is allemaal mogelijk in dit vakantiepark. Uiteraard hebben ze ook eenvoudige huisjes beschikbaar. Het bijzondere aan dit vakantiepark is dat alle huisjes en hutten van natuurlijke materialen gemaakt zijn. Dichter bij de natuur kun je dus niet komen. Een verblijf op dit park is incl. onbeperkt toegang tot de Efteling gedurende je verblijf.

Zes tot acht minuten lopen vanaf het park ligt het indrukwekkende vakantiepark Efteling Bosrijk. Hier kun je overnachten in de iets luxere vakantiewoningen. Een aantal accommodaties hebben bijvoorbeeld een heerlijk bubbelbad en/of sauna. Heerlijk om bij te komen na een lange dag in de Efteling, toch? Het vakantiepark biedt appartementen, vakantiewoningen en groepsaccommodaties. Voor elke gelegenheid kan je dus terecht in vakantiepark Efteling Bosrijk.

Wat kost een weekend Efteling?

De prijzen verschillen natuurlijk enorm, en is daarnaast helemaal afhankelijk van je wensen. Voor actuele prijzen en aanbiedingen kun je dan ook het beste kijken op: https://www.efteling.com/nl/overnachten. Om toch een kleine prijsindicatie te geven, hierbij een overzicht:

 • Efteling Hotel:
  Vanaf +- €266,- (2 pers. incl. ontbijt en toegang tot de Efteling).
 • Efteling Loonsche Zand Hotel:
  Vanaf +- €319,00 (2 volwassenen + 2 kinderen incl. ontbijt en toegang tot de Efteling).
 • Efteling vakantiepark Loonsche Zand:
  Vanaf +- €319,00 (2 volwassenen + 2 kinderen incl. ontbijt en toegang tot de Efteling).
 • Efteling Bosrijk:
  Vanaf +- €440,00 (2 volwassenen + 2 kinderen incl. onbeperkt toegang tot de Efteling).

Bekijk de actuele prijzen op de website van de Efteling.

Alvast heel veel plezier in de Efteling!

Een vraag stellen, een opmerking of een review plaatsen? Dat kan hieronder.

Last updated: vrijdag 25 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *