Walibi overnachten

Uitgerust de achtbaan in? Boek een overnachting bij Walibi!
Ben je van plan een bezoek te brengen aan Walibi, maar vind je de reisafstand toch wat ver? Wat denk je van een overnachting bij Walibi? Op die manier creëer je een heerlijke mini-vakantie! In dit artikel kom je meer te weten over het overnachten bij Walibi, wat de mogelijkheden zijn en kom je meer te weten over de verschillende faciliteiten.

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid >>

Overnachten in Walibi Village

Naast adembenemende attracties biedt Walibi ook overnachtingen. Naast het attractiepark ligt namelijk een heus vakantiepark: Walibi Village. Op het park -waar zich maar liefst 142 vakantiewoningen bevinden- kun je heerlijk tot rust komen na een dag vol adrenaline en vertier.

Blijf slapen met de hele familie, 4, 6 of 8 personen?

Walibi overnachten
(Bron: Walibi.nl)

Breng je met de hele familie een bezoek aan het attractiepark? Blijf dan toch ook gewoon met de hele familie overnachten! Er zijn namelijk vakantiewoningen op het park die ruimte bieden aan 16 gasten! Heb je een super grote familie? Dan boek je toch een paar huisjes! Heb je een kleinere familie of wil je gezellig met het gezin of enkele vrienden gaan? Er is naast het 16-persoon huisje ook keuze uit een 4, 7 of 8-persoons huisje. Ben je heerlijk uitgerust? Dan is het weer tijd om het park in te gaan! Bij elke overnachting is namelijk toegang tot het attractiepark inbegrepen.

Overige faciliteiten

Naast het feit dat de vakantiewoningen van alle gemakken voorzien zijn, biedt ook het park zelf diverse faciliteiten. Heb je bijvoorbeeld honger door de lange reis naar het attractiepark? Ga dan lekker een hapje eten in het restaurant óf haal wat te eten af en eet dit op je gemak bij het huisje. Meer zin in een spetterende dag? Neem dan een duik in het zwembad! Op het park bevindt zich namelijk een verwarmd, overdekt zwembad. Het maakt dus niet uit of het buiten vriest, zwemmen kan het hele jaar door!

De jaloersmakende foto’s stuur je gemakkelijk door naar vrienden en familie. Er is namelijk op het gehele park wifi beschikbaar. De reisafstand is dus geen goede reden meer om je te weerhouden van een bezoek aan Walibi. Ben jij er al uit wanneer je gaat?

Bekijk hier de huisjes >>

Korting?

Heb je een korting / aanbieding gevonden voor het overnachten in het pretpark? Laat ons dit dan weten door hieronder het formulier in te vullen.

Meer over Walibi:

Correctie, opmerking of een vraag? Reageer hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares