Walibi openingstijden

Wat zijn de openingstijden van Walibi?
Walibi Holland is een attractiepark in Biddinghuizen, gelegen in de Nederlandse provincie Flevoland. Het park is geopend van april tot oktober. In april is het pretpark geopend in de weekenden van 10.00 tot 18.00 uur. Vanaf half april is het park ook doordeweeks open. In mei opent Walibi al bijna iedere dag de deuren. Doordeweeks sluit het park om 17.00 uur terwijl de sluittijd in het weekend 18.00 uur is. Het echte hoogseizoen is van juni tot en met augustus, wanneer het pretpark iedere dag open is. In september is Walibi alleen in het weekend open terwijl het park ook grotendeels geopend is tijdens doordeweekse dagen in oktober. Lees hieronder meer over de Walibi openingstijden.

Bekijk hier de actuele informatie >>

De openingstijden van Walibi

In juni, juli en augustus is Walibi Holland dagelijks geopend. In juni is het park van maandag tot vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 10.00 tot 18.00 uur. De eerste twee weken van juli is het pretpark iedere dag open van 10.00 tot 18.00 uur. Vanaf de tweede helft van juli tot begin september is Walibi Holland iedere dag geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Op bepaalde woensdagen sluit het park zelfs pas om 23.00 uur. Zo kun je de hele zomervakantie hardgaan in Walibi Holland!

Walibi openingstijden
(Bron: Walibi.nl)

Bijzondere evenementen in Walibi Holland

Ieder weekend in oktober is Walibi Holland geopend voor de fright nights. Van 10.00 tot 23.00 uur is het griezelen geblazen in het pretpark. De fright nights zijn in ieder geval op zaterdag en zondag en sommige weken ook op vrijdag of zelfs donderdag. Tijdens de herfstvakantie is Walibi Holland ook doordeweeks geopend.

  • April, mei, september en oktober vooral in de weekenden open
  • Juni, juli, augustus iedere dag geopend
  • Fright nights in oktober
  • Minimaal open van 10.00 – 17.00 uur
  • Maximaal open van 10.00 – 23.00 uur

Filmpje van Fright Night:

Bekijk hier de tijden >>

Meer lezen over het overnachten in het pretpark? Klik hier.

Correcties, opmerkingen en vragen kunnen hieronder geplaatst worden. Nuttig artikel? Delen mag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *