Walibi drukte

Op welke dagen kan het druk zijn in Walibi?
Walibi Holland is een populair pretpark, waar het op bepaalde dagen erg druk kan zijn. Over het algemeen is het buiten de vakanties rustiger dan tijdens de vakanties, wanneer veel dagjesmensen een uitstapje maken naar Walibi. Lees in dit artikel meer informatie over de Walibi drukte.

Bekijk hier de informatie >>

De drukte in pretpark Walibi.

Walibi drukte
(Bron: Walibi.nl)

Over het algemeen is het in de weekenden drukker dan door de weeks. Tijdens de vakanties hangt de drukte vaak af van het weer. Als het fris is, of als er een grote kans op regen is, wordt het beduidend minder druk dan wanneer de temperatuur aangenaam is en er een zonnetje schijnt. Over het algemeen is het eind juni/begin juli, net voor de zomervakantie, ook druk in het pretpark doordat veel scholen dan een klassenuitje maken naar Walibi Holland.

Tips voor het vermijden van drukte, de app.

Met de Walibi app check je in real-time de wachttijden terwijl je in het park bent. Aan de hand van de plattegrond van het park plan je jouw route. Doordat je kunt zien waar het druk is kun je bepaalde attracties op de drukste momenten overslaan, en bezoeken wanneer ze weer rustiger zijn.

Fast Lane in het pretpark.

Met Fast Lane kun je een plek reserveren in je favoriete attractie. Zo hoef je niet daadwerkelijk in de wachtrij te staan. Als je bijna aan de beurt bent krijg je een seintje op je telefoon. Via de Fast Lane ingang kun je de ride pakken. De Fast Lane is mogelijk voor negen attracties: UNTAMED, Condor, Lost Gravity, Speed of Sound, Blast, Xpress: Platform 13, Goliath, Crazy River en Space Shot. De Fast Lane optie is verkrijgbaar in verschillende niveaus. Met brons is de wachttijd gelijk aan de tijd in de actuele wachtrij. Je hoeft alleen niet in de rij te staan. Met een silver-status wordt je wachttijd met 50% verkleind waardoor je ook op drukke dagen in Walibi Holland veel rides kunt pakken. Fast Lane Gold verkort jouw wachttijd met maar liefst 90%.

Bekijk hier de Fast Lane >>

Heb je een vraag, wil je een opmerking plaatsen of een correctie doorgeven? Reageer hieronder of stuur ons een e-mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *