Walibi Angst Nacht

Ben jij een thrillseeker voor wie de heftigste achtbaan nog niet eng genoeg is? Ben je gek op Halloween? En kijk je liever een horrorfilm dan een comedy? Breng dan zeker een bezoekje aan Walibi Angst Nacht. Waar je grootste angsten werkelijkheid worden. Lees in dit artikel meer over Fright Night in Walibi. Wij wensen je alvast heel erg veel plezier en geniet!

Bekijk hier meer informatie op de website van Walibi >>

Scare Zones in Walibi Angst Nacht / Fright Night.

Tijdens Walibi Angst Nacht is het park omgetoverd tot een waar spookterrein. Naast de reguliere attracties is het park uitgebreid met de waanzinnigste gruwelijkheden. In de verschillende Scare Zones kom je je grootste nachtmerries tegen: zombies, demonen en clowns zijn slechts een greep uit de griezels die je tegen het lijf kan lopen. Die je vervolgens achterna komen met een kettingzaag… Verschillende populaire attracties zijn enkel te bereiken door een Scare Zone te betreden. Dus wil je een ritje maken in je favoriete achtbaan, dan zul je

Walibi Angst Nacht
Bron: https://www.walibi.nl/frightnights/nl

eerst je angst onder ogen moeten zien. Durf jij het aan?

Haunted Houses

Naast de Scare Zones zijn er ook vier spookhuizen in het park aanwezig. Dit zijn niet de spookhuizen die je op de kermis tegenkomt. Deze Haunted Houses zijn alleen voor de meest moedige bezoekers met stalen zenuwen en een sterke maag. En zelfs zij komen naar buiten met een lijkbleke tint en bibberende handen. Word jij een proefpersoon in een fataal experiment, of los je het mysterie op rond de overleden familie Jefferson? Of ben jij een echte daredevil en bezoek je alle vier de spookhuizen…? Je bent gewaarschuwd: dit is ware horror. Tickets voor de Haunted Houses zijn apart van je entreeticket verkrijgbaar.

Wie durft?

In de aanloop naar Halloween, op de vrijdagen, zaterdagen en zondagen van oktober, kan je Walibi Angst Nacht bezoeken. Dit jaar nog enger dan voorgaande jaren, met attracties die nooit eerder aanwezig waren. Een uitstapje dat je nog maanden in je slaap zal achtervolgen. Zie jij het wel zitten? En zijn je vrienden al even grote waaghalzen? Tickets zijn nu verkrijgbaar op de website van Walibi.

Bekijk hier de pretparken op de kaart.

Review Fright Night.

Heb je al een ervaring gehad met Angst Nacht / Fright Night in Walibi? Laat dit dan hieronder weten.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares