Walibi adres

Op zoek naar het adres van Walibi?
Bent u van plan om binnenkort een bezoek te brengen aan het pretpark Walibi en wilt u graag weten hoe u het pretpark kunt bereiken? In dit artikel zullen wij u vertellen op welke manieren u het pretpark allemaal kunt bezoeken en waar u uw auto zou kunnen parkeren mocht u het pretpark met de auto bezoeken. Wij wensen je alvast ontzettend veel plezier tijdens dit leuke dagje uit.

Bekijk hier de gegevens en meer >>

Het adres van Walibi

Walibi parkeren
(Bron: Walibi.nl)

Het adres van Walibi Spijkweg 30, in Biddinghuizen. Op dit moment zijn er geen wegwerkzaamheden en is het pretpark goed te bereiken, maar mochten er wel problemen op de weg zijn raden wij je aan om altijd de borden P-Walibi te volgen. Zo kom je altijd op de gewenste plek terecht!

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is Walibi goed te bereiken! Wanneer je met het openbaar vervoer komt, neem je eerst de trein naar station Harderwijk. Vanaf het centraal station neem je de bus, lijn 247 (Walibi Express).

Walibi bezoeken met de auto

Als je uit de richting Amsterdam of Almere komt, dan moet u de A6 volgen, richting Lelystad en neem de afslag bij nummer 10. Hierna kun je de borden richting “Walibi” volgen. Wanneer je uit Utrecht of Amersfoort komt, moet u de A28 volgen en uiteindelijk de afslag Harderwijk of Zeewolde nemen. Hierna kun je de borden richting “Walibi” volgen.

Hoe zit het met parkeren?

Eenmaal aangekomen in het pretpark, kunt u de auto makkelijk parkeren! Volg hierbij de aanwijzingen van onze verkeersregelaars. Het kost €8,50 om te parkeren op de normale momenten dat het park open is. Je kunt de parkeertickets online bestellen, welke geldig zijn op 1 dag voor een specifieke auto. Het is ook mogelijk om ter plekke een parkeerticket te komen. Bij Walibi zijn ook oplaad palen voor elektrische auto’s beschikbaar. Er zijn in totaal 20 palen beschikbaar, deze kunt u niet reserveren.

Bekijk hier alle informatie >>

Opmerkingen, vragen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *