Wachttijden Efteling

Wachttijden Efteling

De Efteling is een van de bekendste parken van Nederland. Het park is gelegen in de Kaatsheuvel. Wat velen wellicht wel weten vestigt dit zich in Brabant. Het gemoedelijke Zuiden. Brabanders staan bekend om hun gastvrijheid en om die reden is het leuk om er bijvoorbeeld eens heen te gaan met vakantie. Dan kun je genieten van de mooie omgevingen die deze plek sieren. Je kunt er bijvoorbeeld geweldig wandelen, dus zeker voor liefhebbers van wandelen is het een aanrader om eens heen te gaan. Naast het leuke wandelen kun je dus ook naar het pretpark. En als je niet weet waar je moet overnachten heb je geluk: bij de Efteling kun je namelijk ook gewoon overnachten. Dit is zeer luxueus en bijvoorbeeld beter dan een camping. Lees hieronder meer over de wachttijden.

Bekijk de app om de wachttijden te checken >>

Wachttijden Efteling

Bron: https://www.efteling.com/nl/efteling-apps

Het park heeft een zeer grote oppervlakte en dit betekent natuurlijk dat dit goed gevuld is met leuke dingen. Allerlei attracties die leuk zijn voor jong en oud, waardoor iedereen een geweldige tijd heeft. Dat is het voordeel van de Efteling tegenover bijvoorbeeld een ander attractiepark. Andere attractieparken zijn namelijk zo ingericht dat ze leuk zijn voor een bepaalde leeftijdscategorie. Dit is gelukkig niet het geval in de Efteling. Zo zijn er natuurlijk achtbanen, zweefmolens en nog veel. Maar bijvoorbeeld ook een Eftelingmuseum. Dit is niet alleen leuk om heen te gaan, maar ook nog eens heel leerzaam. Een prachtige ervaring.

Wachttijden in het restaurant?

Na een tijdje krijg je uiteraard honger door het bekijken en doen van al die leuke dingen. Dan hoef je echter niet te treuren: de Efteling is namelijk voorzien van zeer veel restaurants waarbij je buik helemaal kunt vullen. Het is culinair heel variërend. Zo heb je er bijvoorbeeld Italiaans, Mexicaans en nog veel meer. Voor mensen die niet van buitenlands eten houden is er uiteraard ook gewoon normaal Nederlands eten te vinden! Soms kan het echter wel druk zijn in de Efteling. Dan zijn er bijvoorbeeld ook lange wachttijden. Bekijk daarom goed wanneer je gaat.

Ervaring met wachttijden bij de Efteling?

Heb jij een bepaalde ervaring met het wachten in de Efteling? Laat dit dan weten door hieronder het formulier in te vullen.

Wachttijden Efteling
4.4 met 8 stemmen

Leave Comment

Overnachten in Sprookjesboom

Laatste reacties

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.