Vlinders aan de Vliet prijzen

Vlinders aan de Vliet is een prachtige plek om eens heen te gaan met je kleinkind. Maar het kan natuurlijk ook gewoon met je kinderen zijn of met een hele familie. Sterker nog: het is ook een goed idee om heen te gaan met een biologieklas. Je kunt namelijk wel veel kennis van vlinders uit boeken halen, maar het is natuurlijk veel leuker om verschillende soorten vlinders in het echt te zien. Bij Vlinders aan de Vliet kunnen deze dromen werkelijkheid worden. Vanaf groepen met 20 personen worden er namelijk verschillende kortingen verleend. Je betaalt dan slechts 6,50 per persoon. Voor schoolklassen is het zelfs nog goedkoper. Dit omdat het educatief is. Je betaalt dan maar 4,50 per kind en volwassenen slechts 6,50.

Bekijk hier de prijzen >>

Vlinders aan de Vliet is ook maatschappelijk bezig, aangezien zij zich inzetten tegen de bescherming van de natuur. Dit houdt in dat

Vlinders aan de Vliet prijzen

Bron: https://www.vlindersaandevliet.nl/openingstijden-prijzen-1

kinderen tijdens een educatie ook het belang van natuur gaan inzien en dat is natuurlijk goed. Want kinderen zijn de volwassenen van de toekomst. Het is belangrijk zij met goede normen en waarden worden opgevoed. Vlinders aan de Vliet draagt daar een steentje aan bij. De educatie wordt verzorgd door mensen die veel ervaring hebben en weten waar ze over praten. Daarnaast zijn er uiteraard allemaal mooie vlinders te zien, buiten de educatie om. Daarvoor ben je er ten slotte!

 

Kinderfeestje bij Vlinders aan de Vliet.

Wanneer je er voor kiest om bijvoorbeeld een kinderfeestje te houden bij Vlinders aan de Vliet wordt er veel voor je geregeld. Enerzijds wordt er geregeld dat alle kinderen goed te eten en te drinken krijgen. Maar er wordt bovendien ook nog eens voor het nodige vertier gezorgd. Denk daarbij aan een leuke spoortocht. Daarnaast is het ook mogelijk om kleurplaten te maken van prachtige vlinders die ook aanwezig zijn in het park. Zo kun je las je kind je eigen vlinder die je gekleurd hebt tegenkomen. Er zijn weinig dingen mooier dan dat. Een prachtige herinnering voor later.

Reactie achterlaten kan hieronder:

Vlinders aan de Vliet prijzen
4.6 met 5 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *