Vlinders aan de Vliet openingstijden

Prachtige dieren bekijken bij Vlinders aan de Vliet. Wanneer is het park geopend?
Vlinders aan de Vliet is zeker niet alleen wat de naam aangeeft. Je kunt er dus niet alleen naar vlinders kijken. Integendeel! Je kunt er terecht voor vele soorten dieren, waaronder vogels en vissen. Vlinders aan de Vliet is een prachtige plaats dat uitstekend geschikt is voor een gezellig dagje uit met het hele gezin. Jong en oud kunnen er plezier beleven. Niet alleen door naar de dieren te kijken maar ook echt te genieten van een klein stukje natuur. Je kunt er heerlijk tot rust komen en je kijkt er je ogen uit. Beleef nu ook een leuk avontuur en bezoek Vlinders aan de Vliet.

Bekijk hier meer informatie en de goedkope tickets >>

Wat is er te doen?

Vlinders aan de Vliet openingstijden

Bron: https://www.vlindersaandevliet.nl/openingstijden-prijzen-1

Vlinders aan de Vliet biedt een wijd scala aan dieren die er kunnen worden bekeken Denk maar aan prachtige vlinders die je elders niet zult vinden, schildpadden, spinnen, slangen en vissen. Ook mooie vogels kunnen er worden bekeken. De flora is er ook echt een plaatje. Je vind er planten waarvan je niet zou denken dat deze ook in Nederland zouden kunnen groeien. Vlinders aan de Vliet is fantastisch voor zowel jong als oud omdat iedereen zijn of haar ogen wel uit kan kijken. Daarnaast kan er lekker worden genoten met het hele gezin. Doe er bijvoorbeeld een leuke quiz en leer over de verschillende dieren en planten. Geniet na afloop van een lekker bakje koffie of van de gerechten in het restaurant.

Vlinders aan de Vliet openingstijden

Vlinders aan de Vliet is dagelijks geopend tussen tien uur in de ochtend tot vijf uur in de middag. Houd er wel rekening mee dat de openingstijden kunnen variëren dus houd de website goed in de gaten voor de meest actuele openingstijden. Deze kunnen namelijk afwijken zodra er bijvoorbeeld sprake is van de kindervakanties. Ga ook op avontuur in eigen land en ga voor de rust en gezelligheid!

Bekijk hier de openingstijden.

Vragen, opmerkingen of een ervaring delen met anderen? Vul dan hieronder het formulier in.

Vlinders aan de Vliet openingstijden
4.6 met 7 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *