Vlinders aan de Vliet korting

Uitjes zijn leuker met korting! Van plan om met korting naar Vlinders aan de Vliet te gaan?
Wie gunt het zijn kinderen nou niet: een paar keer per jaar een leuk en leerzaam uitje naar een speeltuin, themapark of diergaarde? Iedereen wel toch? Maar het vervelende is dat leuke binnenlandse uitjes er financieel vaak flink inhakken bij mensen die een gewone, gemiddeld betaalde baan hebben. Voor een beetje een uitstapje met vier personen ben je algauw meer dan honderd euro kwijt. Dit komt door de entreekosten, parkeerkosten en het nuttigen van een hapje en drankje op locatie. Daarom is het verstandig om online kortingskaarten te regelen, zodat je voor veel minder geld een dagje op stap kunt als gezin. Zulke kortingskaartjes voor tal van Nederlandse attractieparken kun je tegen scherpe prijzen en met een paar klikken op de muis bestellen op het internet. Een indrukwekkend en leerzaam dagje weg met korting, is bijvoorbeeld het mooie park Vlinders aan de Vliet in Leidschendam.

Bekijk hier de goedkoopste tickets met korting >>

Wat is er bij Vlinders aan de Vliet te doen?

Vlinders aan de Vliet korting

Bron: https://www.vlindersaandevliet.nl/bezoekers-info

Vlinder aan de Vliet in Leidschendam laat jou en jouw kinderen kennismaken met de magische en exotische wereld van de vlinders. In deze vlinderjungle vliegen meer dan 1500 soorten vlinders rond! Een hele gave belevenis voor natuurliefhebbers, kinderen die nieuwe dingen willen leren en voor hun ouders. Naast zogenoemde ecodisplays – leefgebieden van dieren en planten – met vlinders, zijn in het park Vlinders aan de Vliet ook tientallen bijzondere vogels te vinden. Zo kun je denken aan parkieten, vinkensoorten, de roerako en de parmantige diamantduif. Ook kun je in dit vlinderpark tropisch koraal bewonderen in de diverse mooie zeeaquaria. Al met al hoef je je in Vlinders aan de Vliet geen moment te vervelen!

Eenvoudig online kortingskaarten kopen

Regel het nu jouw scherp geprijsde tickets voor een bezoek aan Vlinders aan de Vliet. Via het internet is dit zo geregeld en ben jij met jouw kinderen verzekerd van een leuk dagje weg voor een betaalbare prijs! Veel plezier toegewenst alvast!

Vragen, opmerkingen of een review plaatsen over Vlinders aan de Vliet, dan kan je hieronder een bericht achterlaten.

Vlinders aan de Vliet korting
4.6 met 7 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *