Vlinders aan de Vliet drukte

Iedereen die van vlinders houdt, zou eens een bezoekje moeten brengen aan Vlinders aan de Vliet. Deze vlindertuin vestigt zich in Leidschendam en is volledig overdekt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de weersomstandigheden slecht zijn. In principe is het in de vlindertuin namelijk altijd lekker. Dit is ook belangrijk voor vlinders, want zoals je wellicht wel weet, leven die liever in warme klimaten. Daarom is de vlindertuin zo’n leuke plek voor vlinders. Als je denkt dat er weinig vlinders in Vlinders aan de Vliet aanwezig zijn, dan denk je verkeerd. Er zijn namelijk ruim 1500 vlinders aanwezig en dit maakt het een van de grootste vlindertuinen in heel Nederland. Lees hieronder meer over de drukkere dagen in Vlinders aan de Vliet en meer over de diersoorten.

Bekijk hier meer en de goedkoopste tickets >>

Andere soorten dieren.

Vlinders aan de Vliet drukte

Bron: https://www.vlindersaandevliet.nl/

Niet alleen vlinders kleuren de prachtige sfeer, maar ook andere mooie dieren. Denk daarbij aan vogels en reptielen. Er zijn verschillende vogelsoorten te vinden die het geweldig vinden om in dit klimaat te leven. Maar niet alleen vlinders, ook echte gevaarlijke dieren zijn er te vinden in de terraria. Denk daarbij aan reptielen die daar aanwezig zijn. Zoals slangen, hagedissen en nog veel meer. Hoewel het dus is aangeduid als Vlindertuin, is er veel meer te beleven dan dat. Ook voor plantenliefhebbers is het een prachtige plek. De omgeving fleurt namelijk helemaal op door alle prachtige planten die er bewonderen zijn.

Wanneer is het druk?

Voor groepen worden verschillende services aangeboden. Een van de services die aangeboden wordt is het krijgen van korting. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met een groep kinderen naar Vlinders aan de Vliet te gaan, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Zo is het ook mogelijk om met zorginstanties ernaar toe te gaan. Ook zijn er verschillende educatieprogramma’s voor kinderen. Ideaal voor een schoolreisje: leerzaam en educatief. Er is speciaal bevoegd personeel dat de kinderen veel kan leren over de verschillende dieren die daar aanwezig zijn. Soms is het wel druk. Voor schoolreisjes is het verstandiger om door de weeks te komen, zodat het kinderen optimaal kunnen genieten.

Vragen, opmerking of een review achterlaten kan hieronder.

Vlinders aan de Vliet drukte
4.7 met 20 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *