Vlinders aan de Vliet

Vlinders zijn een van de mooiste dieren die onze wereld rijk is. Dit weet in principe iedereen. Je hoeft alleen maar naar de prachtige vleugels van een vlinder te kijken en je weet dat het waar is. Een probleem is dat vlinders in het dagelijks leven niet altijd makkelijk te bewonderen zijn. Zeker niet met het klimaat dat gebruikelijk is hier in Nederland. Dit is erg jammer voor de typische vlinderliefhebber, maar gelukkig zijn hier oplossingen voor. Je kunt namelijk naar Vlinders aan de Vliet gaan. Dit is een geweldige tropische vlinderjungle dat zich heeft gevestigd in Leidschendam. Lees hieronder meer over de vlinderjungle.

Bekijk hier de goedkoopste tickets >>

De vlinderjungle in Vlinder aan de Vliet

Vlinders aan de Vliet
(Bron: https://www.vlindersaandevliet.nl/)

In de vlinderjungle zijn verschillende soorten vlinders te vinden. Zo heb je bekende atlasvlinder, de passiebloemvlinder, de blauwe morpho en nog veel meer. Het is dus nooit saai, door alle verschillende unieke eigenschappen die deze soorten vlinders hebben. Maar niet alleen vlinders zijn te aanschouwen in de vlinderjungle, maar nog veel meer soorten dieren. Zo heb je de gifkikkers, slangen, schildpadden en nog veel meer. Hoewel het een vlinderjungle wordt genoemd is het eigenlijk een veelzijdige jungle met nog veel meer dieren. Er zijn zelfs verschillende tropische vissen aanwezig voor de echte visliefhebber!

Niet alleen is het prachtig om te aanschouwen, het is bovendien ook nog eens erg leerzaam. Omwille van die reden is het ideaal om heen te gaan met een kinderfeestje. Het is mogelijk om dan speurtochten te doen, daarnaast is het mogelijk om gratis drankjes te krijgen. De kinderen krijgen bovendien heel veel informatie over de verschillende vlinders die aanwezig zijn. Er zijn ervaren vlinderkennis aanwezig die op een duidelijke manier kunnen vertellen over al het pracht en praal wat daar zoal rondvliegt. Ook voor mensen die slecht ter been zijn is de vlinderjungle toegankelijk. Leuk dus om met je opa en oma heen te gaan die in het bejaardenhuis wonen. Zo hebben zij ook nog eens een leuke dag. Op die manier heeft iedereen plezier.

Een review achterlaten over het park, een opmerking of een vraag stellen kan hieronder.

Last updated: vrijdag 5 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *