Van Gogh museum openingstijden

Van Gogh museum openingstijden

Bezoek het van Gogh Museum! Maar wat zijn de openingstijden?
In het van Gogh Museum en Amsterdam waan je je werkelijk in de wereld van Vincent van Gogh. Van Gogh leefde van 1853 tot 1890 en maakt in deze periode ontzettend veel bijzondere kunstwerken. Hiermee is hij een van de beroemdste kunstenaars van Nederland geworden. Bekijk hieronder meer over de collectie en de openingstijden.

Bekijk hier meer informatie en de tickets >>

Van Gogh museum openingstijden en meer:

In het Amsterdamse museum vind je een enorme collectie aan werken van deze schilder. Denk bijvoorbeeld aan de volgende bekendste stukken:

  • De aardappeleters
  • Zelfportret als schilder
  • De slaapkamer
  • Korenveld met kraaien
  • Zonnebloemen
  • Amandelbloesem
Van Gogh museum openingstijden

Bron: https://www.vangoghmuseum.nl/nl/plan-je-bezoek/openingstijden

Je ontdekt de werken op veel verschillende manieren. Zo kan je aansluiten bij een rondleiding, kan je workshops volgen of maak je gebruik van de multi media tour. Na het bewonderen van de kunstwerken vind je mooie souvenirs in de museumwinkel.

In het museum kan het aardig druk zijn. Het is dus handig om jouw bezoek van te voren goed te plannen. Wanneer is bijvoorbeeld het museum open en hoeveel kost een kaartje? Hieronder staan de belangrijkste dingen om te weten voordat je een bezoek brengt aan het van Gogh museum op een rijtje:

  • Het museum is dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00 uur. Op vrijdag kan je extra lang genieten van het museum aangezien het van Gogh museum dan pas om 21:00 uur sluit.
  • Kaarten voor het museum zijn alleen online verkrijgbaar. Zomaar het museum bezoeken, en een kaartje aan de kassa kopen is dus geen optie. Op deze manier kan het museum rekening houden met aankomende drukte. Een ticket kost voor volwassenen 18 euro. Met een museumkaart bezoek je het museum gratis. Het is wel nodig om de tickets online te bestellen.
  • Het adres van het van Gogh museum is: Museumplein 6, Amsterdam. Houd er rekening mee dat deze locatie druk bezocht is, ook door toeristen. Parkeren is hierdoor lastig. Met het openbaar vervoer is het museum goed bereikbaar.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Van Gogh museum openingstijden
4.8 met 8 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.