Van Gogh museum korting

Van Gogh museum korting

Ben je op zoek naar een geweldig dagje uit, iets bijzonders? Ga dan naar het Van Gogh museum! Ben je van plan om met een eventuele korting te gaan? Lees dan hieronder meer over het met korting gaan naar het betreffende museum.

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over de:

Algemene informatie over het Van Gogh Museum
Het Van Gogh Museum in Amsterdam beheert de grootste verzameling schilderijen van de beroemde schilder Vincent van Gogh. Het museum ontstond in 1973 en is gevestigd in stadsdeel Zuid aan het Museumplein in Amsterdam.Topstukken en bezienswaardigheden
Enkele van de grootste topstukken in het Van Gogh Museum en bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen:

  • De Aardappeleters (1885) – De Aardappeleters geldt als een van Vincent van Goghs belangrijkste schilderijen. Van Gogh beschouwde dit werk als zijn meesterproef. De Aardappeleters is een ingewikkeld schilderij, waarmee Van Gogh aantoonde een groot figuurschilder te zijn.
  • Zelfportret met strohoed (1887) – Dit schilderij uit 1887 is een echt meesterwerk. Van Gogh heeft hier zichzelf geschilderd in een relaxte, zomerse setting. Bijzonder aan dit zelfportret is dat het geschilderd is op karton. Van Gogh begon met een paarse onderlaag van strepen. Helaas is het pigment van dit prachtschilderij in de loop der tijd iets vervaagd, maar het blijft een pronkstuk uit de kunstgeschiedenis!
  • Zonnebloemen (1889) – Een ander meesterwerk van Vincent van Gogh is zijn Zonnebloemen. Dit schilderij maakte hij tijdens zijn verblijf in Arles in Zuid-Frankrijk. Van Gogh maakte vijf doeken met daarop zonnebloemen in een vaas. Het enige dat hij gebruikte waren drie varianten op de kleur geel. Hiermee liet hij zien hoe een schilder met gebruik van minimale kleuren een tot de verbeelding sprekend schilderij kan maken.
  • Korenveld met kraaien (1890) – Eveneens een veelgeprezen werk uit Van Goghs oeuvre. Dit schilderij heeft een dubbele boodschap: het straal eenzaamheid en triestheid uit, maar laat ook het gezonde en verfrissende platteland zien.

Een culturele verplichting voor jong en oud
Een bezoek aan het Van Gogh Museum is een culturele verplichting voor elke Nederlander. Hier ze je de pracht van een schilder waar Nederland nog eeuwenlang trots op zal zijn. Ook voor kinderen is dit museum verre van saai, dus ga gerust met het hele gezin richting dit topmuseum in Amsterdam!

Van Gogh museum korting

Bron: https://www.vangoghmuseum.nl/

Van Gogh museum en kortingen.

Van Gogh Museum met korting. Wie zijn kinderen graag wat cultuur wilt meegeven, neemt ze mee naar het Van Gogh Museum. Je zult je verbazen hoe geïnteresseerd kinderen in kunst kunnen zijn. In het van Gogh Museum vind je honderden landschappen, portretten en stillevens van deze wereldberoemde Nederlandse schilder. De pasteuze verf oogt nog altijd levendig en ziet eruit alsof hij het vorig jaar geschilderd heeft. In dit museum vind je niet alleen het werk van van Gogh, maar ook dat van vele andere tijdgenoten.

Wanneer je van plan bent naar het van Gogh museum te gaan dan kan je op één van de links klikken om kaartjes te kopen. Wij wensen je heel veel plezier!

Van Gogh museum korting
4.8 met 48 stemmen

7 Berichten

Moderator

34 minuten ago

Heb je met korting kunnen gaan?

Moderator

33 minuten ago

Heb je een korting gevonden voor het van Gogh museum?

Moderator 2

33 minuten ago

Heeft u bepaalde kortingen gevonden voor het museum? Zo ja, waar en welke actie?

PretparkenNederland

33 minuten ago

Korting gevonden?

PretparkenNederland

34 minuten ago

Heb je een goede korting gevonden? We zijn benieuwd waar.

Moderator

34 minuten ago

Een korting gevonden, bijvoorbeeld een kortingscode of een bepaalde aanbieding?

Moderator

34 minuten ago

Heb je een bepaalde korting of aanbieding gevonden ergens?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.