Vakantiepark Panjevaart

Het vakantiepark Panjevaart ligt in Hoeven in Noord-Brabant. Het is een park met veel groen, ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers, maar ook voor de echte waterratten! Zij zullen zich uitstekend vermaken in het nabijgelegen grootste waterpretpark van Europa, Splesj! Kom in dit artikel meer te weten over het vakantiepark. Alvast veel plezier toegewenst!

Faciliteiten van het vakantiepark Panjevaart

Vakantiepark Panjevaart
Bron: http://www.panjevaart.nl/

Bij de receptie is een kleine supermarkt aanwezig voor de vergeten boodschappen. Op het park zijn verschillende speelmogelijkheden te vinden zoals een voetbalveld en een tafeltennistafel waar de kinderen zich prima zullen vermaken. Er is tevens een wasserette op park aanwezig en er is gratis WiFi op het gehele park.

In het nabijgelegen vakantieparkpark Bosbad Hoeven kunnen gasten van vakantiepark Panjevaart gratis of tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de verschillende faciliteiten, zoals tennisbaan, adventure minigolf (tegen betaling)en indoor speeltuin (tegen betaling). Op vakantiepark Bosbad hoeven is ook het grootse waterpretpark van Europa, Splesj, te vinden. In waterpark Splesj vind je onder andere geweldige glijbanen, iedereen zal zich hier uitstekend vermaken!

Accommodatie

Er is keuze uit verschillende bungalows, er zijn luxe bungalows te huur met bijvoorbeeld een flatscreentelevisie en een traditionele sauna. De bungalows zijn vrij gelegen.

Eten en drinken

Bij het nabijgelegen vakantiepark Bosbad Hoeven kan je bij eetcafé De Archipel terecht voor een lekkere maaltijd. Je hebt daar een mooi uitzicht over de vis- en roeivijver. Voor de snelle snack kan je terecht bij snackbar Splesj.

Omgeving

In de omgeving zijn vele wandel- en fietsroutes te vinden. Het is mogelijk op het park een fiets te huren, vraag naar de mogelijkheden bij de receptie. Natuurlijk staat Brabant bekend om zijn gezelligheid, daarom mogen een bezoek aan de steden Breda, Bergen Op Zoom of Tilburg niet ontbreken. Eindhoven en ‘s Hertogenbosch zijn ook de moeite waard zeker als je van winkelen houdt! Natuurlijk zijn er ook diverse musea te vinden.

Vakantiepark Panjevaart is een park waar iedereen zich goed zal vermaken. Ideaal voor een vakantie in eigen land!

Opmerking toevoegen of een vraag stellen kan hieronder.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares