Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin is een ruim opgezet vakantiepark van Roompot direct achter de duinen en daarmee ook vlak bij de zee. Het vakantiepark beschikt over vier sterren is dan ook voorzien van de nodige comfort en luxe. Er zijn genoeg faciliteiten voor jong en oud en ook in de omgeving is van alles te doen en te beleven. Het is bijvoorbeeld de ideale uitvalbasis voor een strandvakantie waarbij ook de stad Den Haag direct in de buurt ligt. Ook erg geschikt voor vakantiegangers die van fietsen en wandelen houden, gezien de vele routes die in de directe omgeving te vinden zijn.

Bekijk hier de prijzen en meer info >>

Faciliteiten in vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin
Bron: https://www.kijkduinpark.nl/

Er zijn op het vakantiepark genoeg faciliteiten te vinden. Bezoekers hoeven zich dus niet te vervelen wanneer ze hier vakantie vieren. Er is in het hoogseizoen een animatieteam aanwezig dat van alles organiseert voor jong en oud. Kinderen komen zeker aan hun trekken. Zo is er een grote speeltuin op het park aanwezig en beschikt vakantiepark Kijkduin ook over een eigen zwembad. Een keer geen zin om te koken? Dan kunt u prima eten in het restaurant dat op het park te vinden is. Het zwembad op het park is overigens overdekt en er zijn volop sportmogelijkheden.

Accommodaties op het vakantiepark

Als je hier op vakantie gaat, kun je kiezen uit heel veel verschillende accommodaties. Allereerst zij n er verschillende chalets en bungalows beschikbaar. Deze variëren op basis van comfort en het aantal personen dat erin kan verblijven. Zo zijn er bijvoorbeeld bungalows die geschikt zijn voor vier personen maar ook huisjes waar je met maximaal zes personen in kunt verblijven. Daarnaast zijn er ook prachtige strandhuisjes beschikbaar op vakantiepark Kijkduin. Daar betaal je wellicht iets meer voor, maar je loopt direct vanuit je huisje de zee in. Tot slot zijn er ook nog verschillende bungalowtenten en Glamlodge tenten beschikbaar. Deze zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken zodat je er bij aankomst direct in terecht kunt.

Opmerkingen, vragen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Nuttig artikel? Delen stellen we op prijs.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares