Vakantiepark Hellendoorn

Houd je van natuur, historie en er lekker op uitgaan? Ontdek dan de provincie Overijssel door te verblijven in vakantiepark Hellendoorn. Op slechts 10 minuten van het attractiepark kun je ontspannen in een comfortabele bungalow, verschillende buitensporten doen of lekker zwemmen in het overdekte zwembad. Lees in dit artikel informatie over vakantiepark Hellendoorn.

Avonturenpark & vakantiepark Hellendoorn

In dit familiepark is er voor elk wat wils. Van duizelingwekkende achtbanen zoals de Tornado en rustige attracties zoals de Dino Sky Pedalo tot aan drie entertainende shows. En de Discovery Club is een echte aanrader voor het hele gezin! In een karretje leg je een parcours af en schiet je op verschillende objecten. En ben je in Hellendoorn tijdens een hete zomerdag? Dan kan je voor verkoeling zorgen in het

Vakantiepark Hellendoorn
Bron: https://www.vakantieparkhellendoorn.nl/nl/

Slidepark. Met vijftien verschillende waterglijbanen plons je zo in het water.

Attractiepark Slagharen
Kun je geen genoeg krijgen van attractieparken? Dan is attractiepark Slagharen een must do voor nog een leuk dagje uit. Ooit een ponypark waar je heerlijk op een pony kon rijden is dit park nu uitgebouwd tot een waar attractiepark met meer dan 40 attractie zoals de Wild West Adventure boottocht, de Thunder Loop achtbaan en zwaaien in theekopjes in Rosies Teaparty.

Wandelen in de Sallandse Heuvelrug

Duik de natuur in en bezoek het nationaal park de Sallandse Heuvelrug. Waan jezelf in een omgeving van paarse heide en vennen, ontdek verschillende monumenten uit de Tweede Wereldoorlog en ervaar met eigen ogen hoe dit landschap zich heeft gevormd door schuivend ijs, smeltend water en stuivend zand. Naast verschillende wandel- en fietsroutes, is het er ook mogelijk om de omgeving te paard te ontdekken.

Cityhoppen in de Hanzesteden
In de omgeving van Hellendoorn zijn er niet alleen veel bossen, glooiende landschappen en prachtige kastelen, maar kun je ook pittoreske dorpjes en historische Hanzesteden bezoeken. Zo kan je jezelf een hele dag vermaken door per fiets een stedentrip te gaan doen. Via eeuwenoude waterwegen zoals de IJssel kun je van Hanzestad naar Hanzestad zoals Zwolle, Hattem en Hasselt.

Correctie doorgeven of een vraag stellen kan hieronder. Vul het formulier in.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares