Vakantiepark Dierenbos

Tijdens het ontbijt genieten van schattige hertjes en nieuwsgierige eekhoorns. Op een koude dag met je peuter naar het heerlijk verwarmde overdekte zwembad. Met de pubers een spannende wedstrijd bowlen spelen. Op Vakantiepark Dierenbos is voor jong en oud van alles te beleven. In dit artikel kom je meer te weten over het vakantiepark Dierenbos.

Kamperen of slapen in themabungalow op vakantiepark Dierenbos.

Bij dit themapark vind je ruime kampeerplaatsen en kun je genieten van het bosleven. Eekhoorntjes, herten en andere bosdieren kom je hier zomaar tegen. De faciliteiten zijn allemaal op loopafstand en voor de kinderen is er meer dan genoeg te beleven.

Soorten themabungalows

Vakantiepark Dierenbos
Bron: https://www.dierenbos.nl/

Logeren in een vakantiehuis is altijd leuk. Even in een andere omgeving en uit de sleur van thuis. Slaap en bivakkeer je in een speciale themabungalow, dan wordt het helemaal leuk. Welke vakantiehuizen vind je zoal op dit vakantiepark?

  • Boomhut de Koekoek: slapen op 3 meter hoogte! Helemaal geweldig voor de kinderen. Er is plaats voor 4 personen in deze hut. Je kunt met een trap omhoog en omlaag, maar naar beneden roetsjen via de glijbaan is nog veel leuker. Je vindt in deze accommodatie een ruimte met daarin 2 stapelbedden. Ook heb je de beschikking over een eigen parkeerplaats en een terras.
  • Luxe bungalow Damhert Hottub: uiteraard vind je in deze luxe bungalow een fantastische hottub. In dit huis ontbreekt het je aan niets. Wat denk je van een infraroodsauna? Het vakantiehuis is helemaal ingericht in het thema van een damhert.
  • Kidsbungalow Damhert: een groot feest voor de kids! Voor de rust van de ouders is er een hek om de bungalow, zodat de kinderen vrij kunnen spelen. De kinderboerderij is op loopafstand, dus iedere morgen kunnen jullie knuffelen met de dieren. Een kinderbad en een kinderstoel zijn standaard aanwezig in deze accommodatie.
Faciliteiten op het park

Zwemmen, bowlen, midgetgolfen, dieren verzorgen, spelen en uit eten gaan. Het kan allemaal in het Dierenbos. Ook de speelvijver en de speeltuin zijn vanuit alle accommodatie snel en gemakkelijk te bereiken.

Informatie toevoegen of een vraag stellen? Reageer hieronder.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares