Vakantiepark DeBerckt

Gelegen in het kastelen dorp Baarlo vindt je vakantiepark De Berckt. Dit vakantiepark, dicht gelegen bij rivier de Maas biedt veel faciliteiten en accommodaties. Kamperen is ook mogelijk op vakantiepark De Berckt. In dit artikel kom je meer te weten over dit vakantiepark. Wij wensen je alvast ontzettend veel plezier!

Faciliteiten op het vakantiepark De Berckt in Baarlo.

Het vakantiepark is geschikt voor alle leeftijden. Zo is er een subtropisch zwemparadijs met glijbaan en peuterbad waar heerlijk gezwommen

Vakantiepark De Berckt
Bron: https://www.vakantieparkdeberckt.nl/

kan worden. De sportieveling hoeft zich ook niet te vervelen dankzij de sportvelden van De Berckt. Naast een tennisbaan is er ook een basketbalveld, midgetgolf-baan en jeu de boules aanwezig. Voor de kleintjes beschikt het vakantiepark over verschillende speeltuinen en speeltoestellen. Natuurlijk heeft het park ook voorzieningen voor volwassenen zoals verschillende horecagelegenheden. Het park beschikt over een pannenkoekenhuis, pizzeria, snackbar en restaurant. Kook je liever zelf? Er zijn ook barbecues en gourmetstellen te huren bij de receptie van het park!

Een geschikte accommodatie voor ieder gezin

Of de voorkeur nu uitgaat naar kamperen of een accommodatie, De Berckt heeft voor iedere wens een geschikte optie. Er zijn genoeg kampeerplekken beschikbaar voor de kampeerders, maar er zijn ook verschillende chalets, mobilehomes en bungalows beschikbaar. De kampeerplekken beschikken ieder over stroom en een antennesysteem. Een watertappunt en riolering is daarbij ook aanwezig. De accommodaties variëren van 4 tot 6 persoons verblijven.

Omgeving De Berckt

Naast het park zelf beschikt het vakantiepark over een fijne omgeving waar genoeg te beleven valt. Denk hierbij aan attractiepark Toverland wat op zo’n 20 minuten afstand van het vakantiepark ligt. Dit pretpark is erg leuk voor kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast staat Baarlo bekent om haar kastelen. Deze zijn op verschillende plekken te bezoeken. Ook beschikt Baarlo over een klimbos waar uren lang op verschillende niveaus geklommen kan worden. De omgeving is ook goed te verkennen op de fiets, deze zijn ook te huur op het park.

Vragen? Reageer hieronder.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares