Vakantiepark Berkenhorst

Dit mooie vakantiepark Berkenhorst ligt in een bosrijke omgeving nabij Apeldoorn midden op de Veluwe. Op dit autovrije park kan je heerlijk genieten van de rust en de mooie omgeving. Maar natuurlijk is er ook van alles te beleven voor jong en oud. Lees in dit artikel informastie over het vakantiepark. Wij wensen je veel plezier!

Faciliteiten op het vakantiepark Berkenhorst

Vakantiepark Berkenhorst
Bron: https://www.vakantieparkdeberkenhorst.nl/het-park

Op het vakantiepark heb je vele faciliteiten zoals een zwembad binnen- en buitenbad met natuurlijk een glijbaan en apart peuterbad. Ook is er een sauna, whirlpool en solarium aanwezig voor de ultieme ontspanning. Op het park vind je speeltuin waar de kinderen lekker kunnen spelen en natuurlijk mag de midgetgolfbaan niet ontbreken voor plezier voor het hele gezin. Ook even tennissen kan natuurlijk op vakantiepark Berkenhorst. Ook zijn er diverse sportvelden en is het mogelijk fietsen te huren zodat je de mooi omgeving op de fiets kan verkennen.

In het gezellige restaurant De Berkenhorst kan je genieten van een 3 gangen diner maar het is ook mogelijk om daar div. snacks en afhaalmaaltijden te halen. Ook kan je er gezellig een drankje drinken en worden er regelmatig gezellige karaoke avonden georganiseerd. Ook is er o.a. de mogelijkheid om een potje te darten of een gezellig potje poolbiljart te doen. Tijdens de vakantieperiode worden er leuke activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Plezier voor het hele gezin gegarandeerd!

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=EqPuQy-VoO4)

Accommodaties

Je hebt de keuze uit diverse bungalows, 2-, 4-, 6-, 8- en 10- persoonsbungalows. Een aantal bungalows hebben zelfs een eigen sauna.

Omgeving

De mooie omgeving van vakantiepark Berkenhorst leent zich bij uitstek voor een heerlijke wandeling of fietstocht door de bossen en heidevelden. In de buurt vind je ook natuurreservaat Kootwijkerzand. Een aantal leuke tips voor uitstapjes zijn: Paleis het Loo in Apeldoorn, het Kröller-Müller museum in Otterlo en het bekende Dolfinarium in Harderwijk.

Als je op zoek bent naar een fijn vakantiepark midden in de natuur waar je heerlijk tot rust kan komen maar waar ook plezier gegarandeerd is voor het hele gezin, dan moet je op vakantiepark Berkenhorst zijn!

Ervaring met het vakantiepark? We zijn benieuwd! Laat dan hieronder een berichtje achter. Vragen? Reageer ook hieronder.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares