Vakantiepark Beeksebergen

Safaripark de Beekse Bergen is één van de meest bijzondere dierenparken van Nederland. Het is ook het enigste dierenpark waar het mogelijk is om tussen de wilde dieren te rijden, alsof je op een echte safari bent. Naast het dierenpark en ook onderdeel van het dierenpark, is vakantiepark Beekse Bergen. Je krijgt dan de mogelijkheid om tijdens je verblijf onbeperkt Safaripark Beekse Bergen te bezoeken en je verblijft in een prachtige bosachtige omgeving. Het is mogelijk om op vakantiepark Beekse Bergen een accommodatie te huren, maar er is ook een mogelijkheid tot kamperen.

Accommodaties op Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen
Bron: https://www.beeksebergen.nl/overnachten/vakantiepark

Het aanbod aan verschillende accommodaties is enorm. Je kunt dan ook een accommodatie verkrijgen voor een klein gezin, een groot gezin of zelfs een groepsaccommodatie. Je hebt de keuze uit een vrijstaande blokhut, een chalet, een bungalow die is omgedoopt tot een jungalow, een kidsjungalow en groepsjungalows. Dan zijn er nog verschillende luxe tenten waar je kunt overnachten, zoals een bungalowtent of een safaritent in verschillende groottes. Alle accommodaties zijn voorzien van een luxe inrichting en afhankelijk van de grootte van een accommodatie voorzien van verschillende slaapkamers.

Wat is er te doen op vakantiepark Beekse Bergen?

Je kunt ervoor kiezen om je de hele dag te vermaken in het safaripark, wat absoluut de moeite waard is, maar je kunt ook uitstapjes in de omgeving maken. Daarnaast kun je ook in het park volledig tot rust komen. Vooral als het mooi weer is dan is het heerlijk toeven in de bosachtige omgeving van het park op het terras bij je accommodatie. Daarnaast liggen veel accommodatie aan een groot meer. Bij het meer zijn veel visactiviteiten, maar je kunt je ook vermaken op een bootje op het meer. Ook kun je volop in het park sporten. Er is een voetbal- en basketbalveld, een midgetgolf en tafeltennistafels. Naast het park ligt nog een tennispark. Ook zwemmen is op het park mogelijk in het overdekte zwembad. Tevens zijn er ook genoeg horecafaciliteiten en een supermarkt in het park aanwezig.

Ontdek de wereld van het vakantiepark

Wil je informatie toevoegen aan deze pagina of iets corrigeren? Reageer dan hieronder. Ook zijn wij benieuwd of je een ervaring hebt met het overnachten op dit vakantiepark.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares