Pretparken Utrecht

Provincie Utrecht heeft geen conventionele pretparken in de zin van parken met achtbanen, maar dat betekent niet dat je in de provincie Utrecht geen fun kunt hebben! Lees hieronder meer over de pretparken in Utrecht. Ontzettend veel plezier met het uitzoeken van een leuk dagje uit!

Overzicht met pretparken in Nederland:

EftelingBekijk de OVERNACHTINGEN van de Efteling >>
Attractiepark SlagharenBekijk de ATTRACTIES van Slagharen >>
Bekijk de ATTRACTIES van de Julianatoren >>
DisneylandBekijk de ATTRACTIES van Disneyland >>
PhantasialandBekijk de ATTRACTIES van Phantasialand >>
WalibiBekijk de ATTRACTIES van Walibi >>
DuinrellBekijk de ATTRACTIES van Duinrell >>
PlopsaBekijk de ATTRACTIES van Plopsa Indoor >>
HellendoornBekijk de ATTRACTIES van Hellendoorn >>

Skiën in Utrecht?

Pretparken Utrecht
Bron: http://www.downunder.nl/

Skiën! In Nederland? Ja, dat kan echt! In Nieuwegein kun je het hele jaar door, ook in de zomer skiën bij Ski Piste Nieuwegein. Met blauwe, rode en zelfs zwarte pistes en je wordt weer omhoog gesleept met een sleeplift. Net zoals in Oostenrijk! Je kunt er ook skiles krijgen.

In het hart van Utrecht in het Muntgebouw, waar vroeger het geld werd geslagen, kun je in anderhalf uur proberen de wereld te redden van de ondergang in de Virtual Reality (VR) van de Escape Room Time. Het woord zegt het al, je moet uit de kamer zien te ontsnappen. Dit doe je door middel van het oplossen van puzzels en raadsels, die je ziet via de levensechte beelden op je VR-bril. Een bloedstollend avontuur vol met special effects.

Watersport als pretpark in Utrecht?

Wil je actiever bezig zijn dan ga je naar Down Under in Nieuwegein. Hier kun je watersporten buiten én binnen! Down Under heeft namelijk een unieke indoor watersurfhal. Je kunt hier bodyboarden op echte golven! Buiten hebben ze een wakeboard-park én kun je er waterskiën aan een rondgaande kabel. Ook kun je Flyboarden, met het motortje onder je board spring je meters in de lucht en maak salto’s! Als je het liever drooghoudt, kun je in een stoere 4×4 auto terreinrijden.

Voor de kleintjes onder ons zijn er legio speelmogelijkheden. Ga bijvoorbeeld eens naar de Indoor attractiestad KidZcity in Utrecht. Gegarandeerd uren lang speelplezier! Of ga naar de overdekte verkeerstuin in Amersfoort waar je op stoere skelters, steps en andere voertuigen verkeersles krijgt! Maar pas op, maak geen overtredingen!

Reactie achterlaten? Bijvoorbeeld een vraag, opmerking of een review over een pretpark in Utrecht? Vul dan hieronder het formulier in.

Last updated: vrijdag 5 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *