Toverland openingstijden

Toverland is een park voor alle leeftijden; de allerkleinsten kijken hun ogen uit, de oudere kinderen (en volwassenen!) kunnen hun geluk niet op in de attracties en ook voor opa en oma is het genieten van alles wat er te beleven is. Hiermee is dan ook rekening gehouden in de openingstijden van het park. Toverland is een dagpark, wat inhoudt dat het park aan het eind van de middag de deuren sluit voor bezoekers. Om de volgende dag in de loop van de ochtend weer te openen om een nieuwe dag de gasten te ontvangen. Op de dagen van het laagseizoen sluit het park een uur eerder dan op dagen van het hoogseizoen. Hieronder vind je actuele informatie over de openingstijden voor de komende maanden.

Bekijk hier de goedkope tickets >>

Wat zijn de openingstijden van Toverland?

  • Toverland openingstijden
    Bron: https://www.toverland.com/attractiepark/openingstijden/

    Van 1 september tot en met 4 november 2018: van 10 uur tot 18 uur.

  • Van 5 november tot en met 21 december 2018: van 10 uur tot 17 uur.
  • Van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2018: van 10 uur tot 18 uur.

Let op! Op 13, 17, 18, 19, 20 en 27 oktober gelden andere openingstijden. Op deze dagen is het park geopend van 10 uur tot 23 uur. De reden hiervoor is dat op deze dagen de Halloween Nights plaatsvinden. Een spannend evenement dat zeker niet voor angsthazen bedoeld is. Hierbij horen dan ook openingstijden die passen bij het evenement; open tot laat in de avond dus!

Bekijk hier de actuele openingstijden.

De website van Toverland bevat een pagina die geweid is aan de openingstijden. Ben je van plan Toverland te bezoeken, dan is het raadzaam om deze pagina te bezoeken. Op die manier ben je altijd op de hoogte van de openingstijden die gelden voor de dag dat jij naar het park wil gaan. Op dit moment bevat de site nog geen informatie over de openingstijden na 6 januari.

Kaarten nodig voor het pretpark?

Vragen, opmerkingen of correcties kunnen hieronder doorgegeven worden.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares