Toverland kaarten

Wie slim is koopt zijn toegangskaarten voor Toverland alvast online. Hier krijg je namelijk korting op je kaarten en met je tickets alvast op zak hoef je straks niet achteraan de rij van de kassa aan te sluiten, maar loop je zo door naar de kaartcontrole. De e-tickets kunnen ook worden gescand vanaf je mobiele telefoon. Bekijk hieronder meer over de Toverland kaarten.

Bekijk hier de tickets >>

Wat kosten de kaarten voor Toverland?

Toverland werkt met verschillende prijscategorieën. Of een kind al het volwassenentarief moet betalen hangt niet af van de leeftijd, maar van de lengte.

De online tarieven:

 • Toverland kaarten
  Bron: Toverland.com

  Volwassenen en kinderen vanaf 120 centimeter – €29,50

 • Kinderen van 90 – 120 centimeter – €22,00
 • Senioren (55+) – €27,50

Aan de kassa betalen volwassenen €32,00 en kinderen €22,50. Een ticket voor mindervaliden kost €27,50. Kinderen onder de 90 centimeter, rolstoelgebruikers en jarigen (op vertoon van een legitimatiebewijs) mogen gratis naar binnen. Je kunt online voor €10,00 ook alvast een parkeerticket kopen.

Bekijk de actuele prijzen op Toverland.com

Groepsprijzen
Een gezellig dagje Toverland met de klas, de hele familie of jeugdvereniging wordt nog leuker dankzij de voordelige groepsprijzen. Hierbij geldt: hoe groter de groep, hoe lager het entreetarief per persoon. Zo scoor je al groepstickets vanaf €24,00 (volwassenen) of €22,00 (kinderen) en tickets voor jeugdverenigingen vanaf slechts €17,00. Daarnaast kun je voordelig arrangementen en extra’s bijboeken om je dagje uit compleet te maken. Denk aan een lunch (bijvoorbeeld een hamburger- of snackmenu of baguette), waterijs, chips en consumptiebonnen voor begeleiders.

Jaarabonnement Toverland.

Voor wie elke dag wel naar Toverland zou willen zijn er de abonnementen, waarmee je een jaar lang onbeperkt toegang krijgt tot het attractiepark.

 • Volwassenen – €99,00
 • Kinderen tot 120 centimeter – €69,00
 • Senioren (55+) – €79,00
 • Parkeren – €40,00

Naast onbeperkt toegang, levert een abonnement je nog een heleboel andere leuke voordelen op. Zo krijg je gratis toegang tot jaarlijkse evenementen die bij Toverland worden georganiseerd en ontvang je 5% korting bij de winkels en horecagelegenheden op het park. Ook kun je met je Toverland abonnement een heleboel andere attractieparken en dierentuinen met korting bezoeken.

Bekijk hier de kortingen >>

Vraag, opmerking of een correctie kan hieronder doorgegeven worden.

Last updated: vrijdag 5 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *