Toverland Halloween

Griezelen in Toverland tijdens Halloween.
Word jij graag eens de stuipen op het lijf gejaagd? Dan moet je in oktober in Toverland zijn. Het attractiepark wordt van 13 tot en met 28 oktober ondergedompeld in een griezelige Halloweensfeer. Kom hieronder meer te weten over Toverland en Halloween. Wij wensen je heel veel plezier tijdens dit leuke dagje uit!

Bekijk hier de aanbiedingen >>

Wat gebeurt er allemaal in Toverland met Halloween?

Waag jij je aan een avondbezoek?

Toverland Halloween
Bron: https://www.toverland.com/attractiepark/evenementen/

Dit jaar kan je op 13, 17, 18, 19, 20 en 27 oktober griezelen in Toverland tijdens de Halloween Nights. Er zullen dan vijf zogenaamde “scare zones” worden voorzien: Fiesta de los muertos, DesTroy, Morgana’s Frozen Souls, Shadows of the Sea en Cirque. Daarnaast zullen er ook twee spookhuizen zijn. In spookhuis Screaming Swamp krijg je een blinddoek en een koptelefoon op, durf jij dit aan?

Het andere spookhuis, Villa Phobia, staat volledig in het teken van spinnen. Tot slot kun je ook nog griezelen in een speciaal daarvoor voorzien doolhof.

Iedere avond zullen er maar liefst tachtig acteurs jou de stuipen op het lijf jagen op al deze plekken. De Halloween Nights worden steeds afgetrapt met een Halloween-parade in het nieuwe entreegebied Port Laguna. De spookhuizen Screaming Swamp en Villa Phobia zijn tijdens de Halloween Nights geopend vanaf 17.00 uur, de andere activiteiten starten om 19.00 uur. Toverland is tijdens de Halloween Nights geopend tot 23.00 uur.

Of zie je liever wat er gebeurt?
Ook overdag staat Toverland van 13 tot en met 28 oktober volledig in het teken van Halloween. Spannende spoken, humeurige heksen en nog veel meer griezelige goederen zijn die dagen heer en meester in het attractiepark. Voor de kleinste bezoekertjes werd er een speciale Halloween-show op poten gezet en een griezeldoolhof.

De schrik te pakken tijdens je bezoek? Dan kun je altijd terecht bij de Halloween Toverstaf. Van zodra je het licht van deze toverstaf aansteekt, zullen de griezels andere oorden in het park opzoeken. Je kunt dan rustig eventjes bekomen. Via de website van Toverland kunnen tickets met korting gekocht worden (bekijk of het nu ook zo is op de website).

Review Halloween in Toverland.

Heb je dit wel eens meegemaakt en wil je je mening geven? Dan kan je hieronder het formulier invullen.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares