Toverland drukte

Attractiepark Toverland in Seventum is het leukste dagje uit voor jong en oud. Het attractiepark is perfect voor het hele gezin. Het heeft leuke attracties voor de allerkleinste en spannende achtbanen voor echte sensatiezoekers. Hoe je het beste rekening kunt houden met de drukte in Toverland lees je hier. Ontzettend veel plezier tijdens dit leuke dagje uit!

Bekijk hier de goedkope tickets >>

Drukte in Toverland, wanneer?

 • Schoolvakanties
  In de schoolvakanties is het natuurlijk extra druk in Toverland. Gezinnen vanuit heel Nederland bezoeken Toverland in de schoolvakanties. Houd je niet van drukte? Dan is het aan te raden om Toverland buiten de vakanties om te bezoeken.
 • Toverland drukte
  Bron: https://www.toverland.com/attractiepark/openingstijden/

  Het weer
  Een van de grootste factoren die de drukte in Toverland bepalen, is het weer. Wanneer er een zonnige dag wordt voorspeld, is het een stuk drukker in Toverland. Daarentegen zijn regenachtige en grijze dagen het tegenovergestelde. Wil je genieten van een rustige dag in Toverland? Dan is het aan te raden om juist op een dag met slechter weer Toverland te bezoeken.

 • Rustige tijden
  Doordeweeks is het standaard een stuk rustiger in Toverland. Wanneer je er als de kippen bij bent en het park direct bij openingstijd bezoekt, geniet je van de meeste rust. Tijdens de ochtenden moet de drukte nog op gang komen. Wil je niet in de rij hoeven te staan? Wees er dan vroeg bij.
 • De website
  Voor meer informatie over de verwachtte drukte, kun je ook altijd de website van Toverland raadplegen. Zij bieden een duidelijke agenda waar je kunt zien welke activiteiten er worden georganiseerd. Op dagen wanneer er een evenement of activiteit plaatsvind, is het natuurlijk een stuk drukker. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Toverland voor informatie over de drukte. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Een dagje naar Toverland? Plan dan goed van tevoren. Houd je niet van drukte? Mijd dan de warme dagen en schoolvakanties. Een dagje Toverland is een gegarandeerd gezellig dagje uit voor het hele gezin.

Bekijk hier de kaartjes >>

Heb jij een bepaalde ervaring met een drukke dag in Toverland? Laat dit dan hieronder weten.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *