Toverland adres

Ben je op zoek naar een leuk en gezellig dagje uit met familie of vrienden? Dan is een bezoek aan een attractiepark zeker een aanrader. Een dagje pretparken vindt iedereen leuk! Spannende attracties, lekker gillen in een achtbaan of even afkoelen in de wildwaterbaan. Er is voldoende aanbod. Zowel voor jong als oud valt er heel wat te beleven. Bovendien zijn heel wat parken volledig in een thema uitgewerkt. Daarnaast kan je bijvoorbeeld met de mascotte van het park op de foto. Kortom, na een bezoek aan een pretpark hebben de kinderen heel wat te vertellen. Eén van de jongste attractieparken van Nederland is Toverland. Dit park is absoluut een bezoekje waard. Het heeft ondertussen al heel wat positieve bekroningen gekregen. Lees hieronder meer over de adresgegevens van Toverland.

Bekijk hier de kortingen >>

Attractiepark Toverland is een pretpark met attracties voor zowel jong als oud. Het park is deels overdekt, net omdat het oorspronkelijk

Toverland adres
Bron: https://www.toverland.com/contact/routebeschrijving/

ontstaan is als een overdekte speeltuin. Vandaag is dit park uitgebouwd. Het is een lust voor het oog met leuke attracties in een prachtige omgeving. Toverland is opgebouwd uit verschillende themagebieden. In deze werelden komt je fantasie helemaal tot leven. Je hebt bijvoorbeeld het Land van Toos met zijn vlugge glijbanen en achtbaan. Of wat dacht je van wat Oostenrijkse sferen in Wunderwald. Maar er is nog zoveel meer. Aan jou om te ontdekken. Naast de vele attracties zijn er ook heel wat eetgelegenheden. Lekker eten en een vriendelijke bediening. Er is dus voor ieder wat wils. Kortom, voor een super leuke dag moet je zeker en vast bij Toverland zijn.

Het adres van Toverland

Toverland is gelegen in het Nederlandse Sevenum. Je kan dit pretpark bereiken op het volgende adres:

Toverlaan 2
5975 MR Sevenum
Nederland

Het park is heel goed bereikbaar met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Wil je extra lang van dit pretpark genieten, dan heb je de mogelijkheid om een overnachting te boeken in de buurt.

Heb je een vraag, wil je iets toevoegen of een correctie doorgeven? Reageer dan hieronder of stuur ons een e-mail naar info@pretparkennederland.nl.

Last updated: vrijdag 5 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *