Toeristische attracties

Heb jij een weekje vakantie? In je eentje of met de kids? En heb je geen vakantie naar het buitenland gepland? Niemand vind het leuk om een hele week thuis te zitten en wij hebben dan ook een aantal toeristische attracties in Nederland voor je op een rijtje gezet. Gegarandeerd dat jouw weekje vakantie zo voorbij vliegt. Lees hieronder verder over enkele leuke attracties in Nederland.

Efteling
Bekijk hier de ATTRACTIES van de Efteling >>
Walibi
Bekijk de ATTRACTIES van Walibi >>
Attractiepark Slagharen
Bekijk de ATTRACTIES van Slagharen >>
Disneyland
Bekijk de ATTRACTIES van Disneyland >>
Bekijk de ATTRACTIES van de Julianatoren >>
Duinrell
Bekijk de ATTRACTIES van Duinrell >>
Plopsa
Bekijk de ATTRACTIES van Plopsa Indoor >>
Hellendoorn
Bekijk de ATTRACTIES van Hellendoorn >>
Bekijk de ATTRACTIES van Drouwenerzand >>

Toeristische attracties & uitjes in Nederland

#1. Dierentuin.
Breng een bezoekje aan de Rotterdamse dierentuin Diergaarde Blijdorp. Neem de trein richting Amsterdam en neem een kijkje bij de zebra’s in Artis. Plan een dagje uit naar Wildlands dierenpark in Emmen of reis naar Landgraaf om beestjes te bekijken

in Nederlands’ nieuwste dierentuin, Gaia Zoo. Wil je helemaal een unieke beleving. Rij dan met je eigen auto door safaripark Beekse Bergen. Rij tussen de zebra’s en giraffen met je eigen auto en beleef die Afrikaanse safaririt lekker dicht bij huis.

Bekijk hier alles over Beekse Bergen >>

#2. Pretparken.

Toeristische attracties
Efteling

Breng een bezoekje aan een van onze bekende pretparken. Ga een dagje naar de Efteling. Reis naar Zuid-Holland om een bezoekje te brengen aan Drievliet of Duinrell, of bezoek in Overijssel Avonturenpark Hellendoorn of Slagharen. Gegarandeerd plezier voor het hele gezin.

#3. Musea en boottochten.
Amsterdam zit boordevol leuke musea voor jong en oud. Bezoek de stad en neem een kijkje bij bijvoorbeeld het Anne Frank huis of ga op de foto met diverse bekende Nederlanders in het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds. Sluit je dag af met een boottocht over de Amsterdamse grachten.

Lekker toerist in eigen land!

Welke attractieparken zijn leuk?

Wat is jouw favoriete attractie of attractiepark in Nederland of in het buitenland? Laat ons dit dan weten door hieronder het formulier in te vullen.

Last updated: vrijdag 5 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares