Tivoli

Tivoli is een familiepretpark in de buurt van Nijmegen. Vooral voor gezinnen met jonge kinderen, tot ongeveer acht jaar, is dit een heel leuk park. Toch is er ook voor de oudere broers en zussen genoeg te doen. In dit artikel kom je meer te weten over het familiepretpark, wil je je mening delen over dit park, reageer dan hieronder. Wij wensen je ontzettend veel plezier tijdens dit leuke dagje uit.

Bekijk hier de dagtickets voor het pretpark >>

BeeBee 2

Attracties in Tivoli

In Tivoli zijn meer dan dertig verschillende attracties. Kleine kinderen kunnen bijna overal in. Iets wat niet bij elk pretpark zo is. Vaak is het zoeken naar geschikte attracties voor je dreumes, maar bij Tivoli heb je dit probleem niet. ‘t Vliegende piraatje, Buggy’s, De Regenboogreis, Harm’s kippenfarm, mini reuzenrad zijn al een aantal leuke attracties waar de kleintjes ook in mogen. Daarnaast is er een bouwplaats en speeltuin waar ze zich kunnen uitleven. Niet stoer genoeg voor de grote broers en zussen? Zij kunnen even uitrazen in de Bee Bee of rondvaren in de botsbootjes.

Bekijk hier alle attracties bij Tivolo >>

tivoli1

Binnenspeeltuin

Regent het? Geen probleem, dan kan er verder gespeeld worden in de binnenspeeltuin. Er zijn verschillende klimtoestellen met glijbaan. Voor de allerkleinste is er een speciale hoek, waar ook zij ongestoord kunnen spelen. Geen zin om te klauteren? Je kunt ook een computerspel spelen.

tivoli 3

Midgetgolf

Bezoekers mogen gratis gebruik maken van de midgetgolf baan met 18 verschillende holes. De baan is aangekleed in een piratenthema.

Toffi en Tiffi

Toffi en Tiffi zijn dikke vrienden. Samen wonen ze in Tivoli en vermaken de kinderen die het park bezoeken. Je kunt ze zien in een show, als ze in het park rondlopen en natuurlijk kun je met ze op de foto. Wie vind jij de leukste?

tivoli2

Schoolreisje of kinderfeestje

Omdat Tivoli niet heel groot is, is dit park heel overzichtelijk. Ideaal voor als je met school naar dit park wil. Natuurlijk is Tivoli ook een heel leuk pretpark om je verjaardag te vieren. Je kunt de attracties combineren met een potje midgetgolf. Genieten van een kidsbox en een rugzak met nog veel meer lekkers.

tip: Ben je in de buurt van Tivoli op vakantie? Dit pretpark is goed te combineren met een bezoek aan het Afrikamuseum en museum Orientalis.

Bekijk hier alles over pretpark Tivolo >>

Adres
Amusementspark Tivoli
Oude Kleefsebaan 116
6571 BK Berg en Dal (bij Nijmegen)

De Zeven Heuvelen

De Zeven Heuvelen is voor zowel kinderen als ouderen een leuk park. Terwijl de volwassen relaxen in de Sauna of in het Turks Stoombad, kunnen kinderen zich vermaken in het overdekt zwembad.

De Zeven Heuvelen ligt op 7 minuten rijafstand van pretpark Tivoli.

Riethorst

Vakantiepark Riethorst is een klein gezellig park. Geniet van de natuur, terwijl de kinderen zich prima vermaken in de speeltuin. Of huur fietsen en maak en ga op verkenning in de omgeving.

Vakantiepark Riethorst ligt op 22 minuten rijafstand van pretpark Tivoli.

Last updated: vrijdag 5 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *