Taman Indonesia

Taman Indonesia

Een exotische plek, maar toch dichtbij!
Ben jij ook zo’n grote dierenliefhebber? Wil je je kleine rakkers eens verrassen met een leuk uitstapje? Of heb je gewoon zin in een gezellig dagje uit? Dan is Taman Indonesia hoogstwaarschijnlijk wel een aanrader voor jou.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Taman Indonesia te gaan >>

Taman Indonesia

Bron: http://www.taman-indonesia.nl/

Deze dierentuin met een Indonesisch tintje in Kallenkote toont je heel wat exotische diersoorten die je bij ons in de verste verte nog niet kan aantreffen. Van magnifieke tropische vogels of exotische slangen tot de kleinste ottertjes. Zowel groot als klein zullen hier diertjes ontdekken die ze nog nooit gezien hadden. Al deze diertjes huppelen of vliegen rond in een sfeervol landschap, waardoor het lijkt alsof je je echt in het grote Indonesië waant. Regelmatig zijn er ook leuke activiteiten gepland. Zo kan je gaan vogelspotten, de dieren zelf voederen of luisteren naar het rustieke gezang van de tropische vogeltjes. Ga gerust ook eens luisteren naar een lezing van één van de specialisten. Ben je meer het avontuurlijke of creatieve type? Ga dan maar eens knutselen met bamboe en toon wat je kan! Een dagje in Taman Indonesia en het lijkt precies alsof je je aan de andere kant van de wereld in het tropische regenwoud bevindt maar dan in het klein.

Kinderfeestjes of groepsdagtochten behoren ook tot de mogelijkheden. Een verjaardagsfeestje of een uitstapje met het bedrijf? Alle groepen kunnen zich in het dierenpark komen amuseren.

Een gezellig dagje met je kroost slaat niemand natuurlijk af. Daarom kan je als ouders ook vertoeven in het restaurant om een lekker Indonesisch hapje te verorberen, of je kan een glaasje verfrissing opzoeken in de bar.

Kortom, je kan in Taman Indonesia gaan genieten van een leuk dagje met je gezin of met collega’s, genieten van het exotische aanbod aan prachtige dieren, gevolgd door een leuke maaltijd en drankje, afgewisseld met een leuke activiteit. Hier zeg je toch geen neen tegen?

Ga voor meer informatie naar de website: Taman Indonesia.

Taman Indonesia
4.6 met 5 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.