Taman Indonesia prijzen

Voorafgaand aan je bezoek aan het bijzondere tropische dierenpark Taman Indonesia, is het natuurlijk prettig om te weten wat de kosten voor een bezoek zijn. Lees dus snel verder om te ontdekken hoeveel de entreeprijs voor deze dierentuin in het Drentse Kallenkote bedraagt. Belangrijk om te weten is dat naast het park, ook de winkel, het terras en het restaurant enkel toegankelijk zijn met een geldig entreebewijs.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Taman Indonesia te gaan >>

Toegangsprijzen Taman Indonesia:

Entreeprijzen voor een los bezoek
Wanneer je een los kaartje koopt voor Taman Indonesia, gelden daarvoor de volgende tarieven:

Taman Indonesia prijzen

Bron: http://www.taman-indonesia.nl/

Volwassenen: € 8,50
Kinderen 2 t/m 12 jaar: € 5,00
Kinderen 0 t/m 1 jaar: Gratis toegang

Groepskorting
Als je met een grote groep een bezoek wil brengen aan Taman Indonesia, bijvoorbeeld voor een schoolreisje of familiedag, kom je mogelijk in aanmerking voor groepskorting. Vanaf 15 personen bedraagt de groepskorting 10% en vanaf 20 personen zelfs 20%. Wanneer je gebruik wilt maken van groepskorting, is het van belang om vooraf een reservering te plaatsen. Dat kan door een mailtje te sturen naar reserveringen@taman-indonesia.nl.

Kinderfeestjes
Een bijzondere verjaardag organiseren voor jouw zoon of dochter? Speciaal voor kinderfeestjes biedt Taman Indonesia een aantal bijzondere arrangementen aan, in prijs variërend van € 6,50 per kind tot € 12,50.

Seizoenskaarten
Helemaal fan van dit kleinschalige dierenpark en dus van plan om vaker terug te komen? Denk er dan ook eens aan om een seizoenskaart te kopen. Binnen een paar bezoeken heb je de kosten er al uit! Verder kan je met een seizoenskaart ook gratis een bezoek brengen aan diverse evenementen die het park organiseert, zoals gezellige marktjes. De prijzen voor de seizoenskaarten zijn als volgt:

Volwassenen: € 25,00
Kinderen 2 t/m 12 jaar: € 17,50

Gezinsabonnement
Naast de persoonlijke seizoenskaarten, kan je ook een gezinsabonnement afsluiten. Daarbij kunnen ouders met een onbeperkt aantal kinderen een één-jarig abonnement afsluiten voor € 75,00.

Meer informatie?
Breng dan zeker een bezoekje aan de website van het dierenpark, ook voor actuele prijzen kunt u terecht op: http://www.taman-indonesia.nl/

Vragen of opmerkingen?
Laat dan hieronder een bericht achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *