Taman Indonesia openingstijden

Taman Indonesia openingstijden

Een probleem bij dierentuinen is dat ze vaak heel groot zijn. Er zijn zoveel dieren dat je bijna niet weet waar je moet kijken. Soms is dit zonde, want je bent er vaak maar één dag en op die manier mis je misschien wel al het pracht en praal dat er aanwezig is bij een dergelijke dierentuin. Soms moet je dan twee keer naar een dierentuin en dit kost weer heel geld. Dit is ook zonde voor mensen die het financieel niet heel breed hebben. Gelukkiger zijn er ook meer kleinere dierenparken. Een voorbeeld daarvan is dierenpark Taman Indonesia.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Taman Indonesia te gaan >>

Taman Indonesia openingstijden

Bron: http://www.taman-indonesia.nl/Openingstijden

Zoals de naam al verraad is dit dierenpark voorzien van dieren die hun oorsprong voornamelijk in Indonesië vinden. Denk daarbij aan typische vogels. Er zijn namelijk allemaal bijzondere vogels te bewonderen die je in Nederland in de natuur vrijwel niet tegenkomt. Niet alleen is dit mooi om te zien, maar de inrichting is ook typisch afgestemd op de thuislocatie van de dieren. Op die manier heb je even het gevoel dat je daadwerkelijk in een ander land bent. Dit is natuurlijk hartstikke leuk voor kinderen om eens mee te maken.

Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor mensen die de behoefte hebben om met een groep naar Taman Indonesia te reizen. Dit kan bijvoorbeeld geschiedden middels een kinderfeestje. Dit is een leuke ervaring voor alle kinderen en er is uiteraard korting mogelijk. Op de site wordt verkondigd dat ze grote groepen aankunnen, namelijk tot wel 50 personen. Er zijn verschillende mogelijkheden bij de arrangementen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een een inclusief arrangement te nemen met specifieke maaltijden. Ook voor schoolreisjes is het natuurlijk een waar festijn. De openingstijden zijn doorgaans van 10:00 tot 18:00, maar dit kan variëren in bepaalde tijdsperiodes. Ook kan het zijn dat het sommige periodes erg druk is. Daarom is het van belang om te informeren, aangezien het een klein park is het al snel vol.

Wanneer is het park geopend?

Bekijk hier de openingstijden van Taman Indonesia: http://www.taman-indonesia.nl/Openingstijden.

Taman Indonesia openingstijden
4.5 met 4 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.