Taman Indonesia korting

Taman Indonesia korting

Spaar op een simpele manier geld uit voor toegangskaartjes. 
Als er tegenwoordig iets duur is in Nederland, is het wel het bezoek aan een attractiepark of aan een speeltuin. Voor je het weet ben je als ouder tientallen euro’s kwijt voor een attractiepark dat het misschien achteraf gezien niet eens waard was. Gelukkig is hier iets aan te doen. Via het internet kun misschien je tegen scherpe tarieven nagenoeg alle attracties en activiteiten in Nederland bezoeken met mooie kortingen. Slim toch, want wie wil er nu een dief van zijn of haar eigen portemonnee zijn?

Bekijk hier de overnachtingen om naar Taman Indonesia te gaan >>

Een fraai en onvergetelijk park waar kinderen en hun ouders optimaal kunnen genieten, is het mooie Dierenpark Taman Indonesia in

Taman Indonesia korting

Bron: http://www.taman-indonesia.nl/

Kallenkote bij Steenwijk in de Kop van Overijssel. Hier kun je de exotische Indonesische dierenwereld, natuur en cultuur intensief beleven, op een manier die je nog niet eerder meegemaakt hebt.

Dierenpark Taman Indonesia: een geweldig avontuur

In het Dierenpark Taman Indonesia ontmoet je met jouw kinderen allerlei bijzondere dieren uit Indonesië. Speciaal zijn bijvoorbeeld de Indonesische bosuilen in dit park, net als de Loewaks en de Bintorung. Ook wilde dieren uit Azië, zoals katachtige roofdieren, kunnen hier bewonderd worden. Verder kun je een kijk je nemen in een paalwoning, maak je kennis met de Indonesische kleding en kun je het leuke Wyangtheater bezoeken. En natuurlijk maak je ook kennis met bamboe-eters zoals de panda en proef je hoe het Indonesische eten smaakt. Na een bezoek aan Taman Indonesia in Kallenkote hebben jouw kids en jezelf veel geleerd over het prachtige land Indonesië.

Bestel nu voordelig jouw toegangsbewijzen

Zorg er ook voor dat je met een lekkere korting naar Dierenpark Taman Indonesia kunt. Dat regel je snel door jouw kortingskaarten te bestellen via het internet. Het park is overigens goed bereikbaar vanaf het treinstation Steenwijk, waar een speciale Tuk Tuk-service jou en jouw kids naar het Dierenpark toebrengt. Met de trein komen is dan ook een slim idee! Benieuwd naar de prijzen? Bekijk hier de prijzen voor Taman Indonesia.

Een vraag of opmerking achterlaten kan hieronder.

Taman Indonesia korting
4.7 met 25 stemmen

1 Bericht

PretparkenNederland

33 minuten ago

Heeft iemand een bepaalde korting of website hiervoor gevonden?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.