Sybrandy’s Speelpark

Attractieparken zijn leuk voor iedereen. Een veelgehoorde klacht is echter dat ze nogal prijzig zijn. Zeker wanneer je een groot gezin hebt lopen de prijzen al gauw op. En in deze tijden hebben niet alle mensen het financieel makkelijk. Gelukkig is er voor die mensen het Sybrandy’s speelpark. Dit park is al 50 jaar de goedkoopste van Nederland. Zo kun je ook genieten van een leuke vakantie als je er even financieel minder voorstaat. Wellicht zul je denken, omdat het goedkoop is zal het ook weinig voorstellen. Dit is gelukkig niet het geval, want er is extreem veel te beleven in Sybrandy’s speelpark.

Bekijk hier de overnachtingen om naar het Speelpark te gaan >>

Attracties in Sybrandy’s Speelpark

Sybrandy's Speelpark
Bron: http://www.sybrandys.nl/

Zo is het park namelijk voorzien van meer dan 40 attracties. Deze attracties zijn ook nog eens zeer variërend. Enerzijds heb je glijbanen, achtbanen, draaimolens en wat nog niet meer. Anderzijds heb je voor de echte waterratten ook veel waterattracties. Zo is er bijvoorbeeld de Wave Rider. Een unieke attractie in Nederland waarbij je in een boot door de golven kan sturen.

Niet alleen voor ouderen is er veel te bleven, maar ook jonge kinderen kunnen genieten van de prachtige attracties. Zo is er een heel speelpark opgericht voor kinderen van 3 tot en met 13 jaar. Zelfs voor kinderen jonger dan 3 jaar is er veel te beleven. Ideaal voor een gezin met kinderen van variërende leeftijdsgroepen.

Ook voor de ouderen is het er ideaal. Zij kunnen namelijk rustig zitten, terwijl de kinderen hard aan het spelen zijn. Er zijn speciale terrassen en picknicktafels ingericht om het de ouderen helemaal naar de zin te maken. Even heerlijk een verkoelend ijsje nemen bijvoorbeeld. Verjaardagsfeestjes kunnen ook gevierd worden in dit park. Ook dit is zeer goedkoop vergeleken andere parken. Daarnaast wordt er gratis eten geleverd. De kinderen krijgen patat, drinken een ijsje. Zo hoef je zelf geen eten te regelen, wat wil je nog meer? Met hoe meer personen je komt, hoe goedkoper het wordt. Neem daarom snel een kijkje.

Meer pretparken vind je hier.

Vragen, opmerkingen en toevoegingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Last updated: vrijdag 5 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *