Sybrandy’s Speelpark openingstijden

Openingstijden Sybrandy’s Speelpark

Sybrandy’s Speelpark is al meer dan 50 jaar het goedkoopste attractiepark van Nederland. Kinderen tot 13 jaar kunnen urenlang plezier beleven in de meer dan 40 attracties en speeltoestellen van dit park. Ook de allerkleinsten (vanaf 3 jaar) zijn welkom en ook zij zullen zich vermaken in dit overzichtelijke speelpark. Niet alleen voor een familiedagje of een uitstapje met het gezin is dit speelpark geschikt, maar ook schoolreisjes of kinderfeestjes kun je bij ons organiseren. Voor een kleine honger tijdens het spelen, is er onze cafetaria met een groot aangrenzend terras. Hier kan je broodjes, snacks, ijs, patat en drinken krijgen. Kortom alles wat je nodig hebt voor een dag vol speelplezier!

Bekijk hier de overnachtingen om naar het Speelpark te gaan >>

Wanneer is het park geopend?

Sybrandy's Speelpark openingstijden

Bron: http://www.sybrandys.nl/

Het park is niet alle dagen open, de openingsdagen worden per jaar vastgelegd en kunnen ook verschillen naargelang de maand in het jaar.

In 2018 is het park de volgende dagen open:

  • Van januari tot en met maart is het speelpark gesloten.
  • In april is het park alleen in de weekends geopend en op maandag 2 april, vrijdag 27 april en maandag 30 april.
  • In mei is het park alle dagen geopend behalve op maandag 14 mei en maandag 28 mei.
  • In de maanden juni, juli en augustus is het speelpark elke dag geopend.
  • In september is het park enkel in de weekends geopend, in de week is het gesloten.
  • Van oktober tot en met december is het park gesloten.
  • Op de dagen dat het attractiepark open is, is dit steeds van 10u00 tot 17u30.

Denk eraan dat deze informatie enkel van toepassing is op het jaar 2018 en dat deze informatie mogelijk niet meer juist is op een ander moment. Op hun website http://www.sybrandys.nl/ vind je een handig en actueel overzicht van de dagen waarop het Sybrandy’s Speelpark open is.

Veel plezier in het Sybrandy’s Speelpark!

Sybrandy’s Speelpark openingstijden
Wat vind jij?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.