Stedelijk museum tickets

Stedelijk museum tickets

Gezellig een dagje cultuur opsnuiven in Amsterdam? Daar hoort het Stedelijk museum natuurlijk bij. Geniet van prachtige tentoonstellingen en een royale collectie aan moderne en hedendaagse kunst. Lees gauw verder hoe je eenvoudig tickets kunt bestellen en wat jouw ticketkeuzes zijn.

Bekijk hier de tickets >>

Tickets voor het museum, welke?

Standaard tickets

Stedelijk museum tickets

Bron: https://reserveringen.stedelijk.nl/nl/tickets

Wil je kaartjes kopen voor het Stedelijk museum als een volwassene zonder kortingsmogelijkheden? Dan betaal je €17,50 entreekosten voor het Stedelijk museum. Dit is de standaard prijs voor één volwassenen. Je kunt de tickets eenvoudig online bestellen om een rij te vermijden bij de ingang. Ook kun je ter plaatste een kaartje kopen.

Gereduceerd bedrag
Studenten genieten van een echt studentenprijsje om het Stedelijk museum te kunnen bezoeken. Studenten betalen namelijk slechts €9,00 entreekosten. Het is noodzakelijk om je te kunnen identificeren als student aan de hand van een schoolkaart. Ben je geen student en onder de 25 jaar? Dan kun je een CJP-pas aanschaffen. Wanneer je in het bezit bent van een CJP-pas betaal je namelijk ook maar €9,00 entreekosten.

Gratis
Wist je dat je ook gratis naar het Stedelijk museum kan? Dit kan standaard wanneer je jonger dan 18 jaar bent, maar ook wanneer je in het bezit bent van een museumjaarkaart. Ook leden van de BankGiro loterij, ICOM, Iamsterdam city card, Holland Pass en Vereniging Rembrandt kunnen gratis naar binnen. Ben je van plan om meerdere musea of culturele activiteiten te bezoeken? Dan is het extra voordelig om een van deze kaarten aan te schaffen of je aan te melden bij een vereniging.

Geniet van prachtige kunst en cultuur in het Stedelijk museum van Amsterdam. Koop jouw kaartjes eenvoudig online om een lange wachtrij te voorkomen. Heb jij recht op korting? Bekijk de ticketpagina van het Stedelijk museum online om te zien of jij extra voordelig naar binnen kunt.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Stedelijk museum tickets
4.5 met 6 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.