Stedelijk Museum korting

Stedelijk museum korting

Benieuwd naar het grootste museum met moderne kunst van Nederland? In het Stedelijk museum maak je kennis met wereldberoemde moderne kunstenaars. Kinderen, tieners en jongeren tot en met 18 jaar mogen gratis dit museum bezoeken. Kinderen zullen nog niet alles begrijpen, maar er is speciale aandacht voor jong publiek, zodat dit uitstapje ook voor hen leuk en interessant is. Wil je zelf ook graag met korting naar binnen? Probeer dan onderstaande opties eens. Nooit geschoten is altijd mis tenslotte. Lees hieronder meer over het Stedelijk Museum en de korting.

Bekijk het hier >>

Op welke manier korting te krijgen voor het Stedelijk Museum?

 • CJP pas: voor €17,50 schaf je deze pas aan en daarna ontvang je direct 50% korting op je kaartjes voor het Stedelijk museum. Ook bij
  Stedelijk Museum korting

  Bron: https://www.stedelijk.nl/nl

  meer dan 1000 andere locaties krijg je dan korting op je toegangskaartjes. Bezoek je regelmatig musea, dan heb je die pas dus snel terugverdiend.

 • Tiqets: bestel hier je kaartjes en profiteer van een leuke korting.
 • ANWB: deze organisatie verwent haar leden graag. Op tal van uitjes ontvang je een interessante korting als je de kaartjes op hun site bestelt. Musea doen niet altijd mee in dit aanbod, maar het is zeker even te proberen of je ook voor het Stedelijk museum korting krijgt bij de ANWB. Vraag dit niet in de winkel, want daar is het niet mogelijk. De tickets zijn alleen verkrijgbaar via de website. Er zijn nooit bijkomende kosten.
 • I Amsterdam City Card: met deze kaart mag je zelfs gratis naar binnen in het Stedelijk museum. Kijk voor meer informatie op internet.
 • Marktplaats: zoek en speur of er kaartjes voor het museum te vinden zijn op deze verkoopsite. Als mensen plotseling een bezoek cancelen en toch al kaartjes hadden gekocht, bieden ze deze regelmatig op Marktplaats te koop aan. Altijd even proberen dus.

Bekijk het de tickets >>

Heb jij een bepaalde korting gevonden voor het museum? Laat dit dan weten door hieronder het formulier in te vullen. Wij wensen je veel plezier met het gaan!

Stedelijk Museum korting
4.7 met 6 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.