Stedelijk museum drukte

Stedelijk museum drukte

Een dagje naar het Stedelijk museum in Amsterdam is een perfect cultureel uitje. Met veel moderne en hedendaagse kunst is dit museum in Amsterdam een echte aanrader voor moderne kunstliefhebbers. Wil je ongestoord genieten van de veelzijdige collectie en unieke tentoonstellingen? Dan is het noodzakelijk om rekening te houden met de drukte. Wil je de drukte vermijden? Lees dan de volgende tips.

Bekijk hier meer informatie en de tickets >>

Drukte vermijden voor een bezoek aan het Stedelijk museum.

Ga op tijd
Wees er lekker vroeg bij en geniet van een bijna leeg museum. Hoe later op de dag, des te drukker het wordt. Tijdens de openingsuren naar

Stedelijk museum drukte

Bron: https://www.stedelijk.nl/nl/bezoeken

het Stedelijk museum is de beste tijd. Geniet van nog een vrijwel leeg museum in de vroege ochtend. Vanaf het middaguur kan de drukte namelijk sterk toenemen.

Vakanties
Vermijd de Nederlandse schoolvakanties. Tijdens deze vrije dagen is het een stuk drukker in Amsterdam en ook het Stedelijk museum. Het is lastig om rond de vakantie van toeristen te plannen, maar de Nederlandse schoolvakanties kun je erg goed mijden.

Doordeweekse dagen
Ook is het in het weekend een stuk drukker in Amsterdam. Niet alleen zijn er dan meer toeristen in de stad, ook genoeg dagjesmensen komen naar de hoofdstad. Op doordeweekse dagen is het een stuk minder druk dan in het weekend. Bezoek het Stedelijk museum daarom op een rustige doordeweekse dag.

Het weer
Ook het weer heeft een grote invloed op de drukte in het museum. Een dagje naar het museum is natuurlijk perfect op een druilerige of regenachtige dag. Juist niet op zonnige dagen, maar op regenachtige dagen kan het een stuk drukker zijn in het Stedelijk museum.

Ben je op zoek naar een leuk cultureel uitje? Bezoek dan het Stedelijk museum en geniet van hun uitgebreide collectie aan moderne en hedendaagse kunst. Wil je de drukte vermijden? Zorg dan dat je jouw bezoek goed plant.

Stedelijk museum drukte
4.6 met 31 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.