Stedelijk museum adres

Stedelijk museum adres

Binnenkort een dagje naar Amsterdam? Gaan jullie winkelen of wordt het vooral een cultureel dagje? Dat is in de hoofdstad van Nederland geen enkel probleem. Al stap je geen enkel gebouw binnen, cultuur is overal om je heen op te snuiven. Toch kan het verleidelijk zijn om een van de vele musea binnen te gaan. Zin in een uitstapje naar het Stedelijk museum? Lees hieronder handige weetjes over het adres.

Bekijk hier de tickets en meer >>

Het adres is:

Museumplein 10
1071 DJ Amsterdam

Routebeschrijving.
 • Op de website van het museum vind je heel duidelijk een routebeschrijving vermeld. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om je eigen navigatie te gebruiken. Waarschijnlijk is het dan niet handig om bovenstaand adres in te typen. Kijk eerst even
  Stedelijk museum adres

  Bron: https://www.stedelijk.nl/nl#menu

  waar je het handigst kunt parkeren.

 • De meeste bezoekers van het Stedelijk museum kiezen voor parkeergarage Q-Park. Dit is niet ver bij het museum vandaan en centraal gelegen. Vanuit deze parkeergarage kun je ook allerlei andere locaties in het centrum van Amsterdam bezoeken.
 • Deze parkeergarage bevindt zich onder het Museumplein. De ingang is precies tegenover het Concertgebouw. Overal in deze omgeving moet je betaald parkeren.
 • Komen jullie met een touringcar naar het museum, kijk dan even op de website van de gemeente Amsterdam voor speciale informatie.
 • Is er iemand van jullie minder goed ter been, dan is de parkeergarage wellicht niet handig. Het Stedelijk museum heeft speciale parkeerplaatsen voor minder validen. Deze invalidenparkeerplaats vind je aan de Paulus Potterstraat. Deze plek is echt alleen voor bezoekers van het Stedelijk museum. Is de parkeergarage wel een optie, dan zijn ook daar een aantal plaatsen gereserveerd voor minder validen.
 • Het museum is goed te bereiken met de fiets. Is dit mogelijk voor jou, dan is dat altijd de makkelijkste manier. Zeker in een grote stad als Amsterdam.
 • Je kunt ook prima met het Openbaar Vervoer naar het museum. Bij halte Museumplein uitstappen is het handigst.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Wat vind jij?

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.