Sprookjeswonderland openingstijden

Wil je binnenkort een dagje naar Sprookjeswonderland met het hele gezin of de kleinkinderen? Leuk, maar check eerst goed de openingstijden voordat je de kinderen blij maakt met een dooie mus. Dit magische park in Enkhuizen is namelijk niet het hele jaar door geopend. Rond eind oktober sluit Sprookjeswonderland de deuren, die pas eind maart weer opengaan. Bekijk daarom goed de kalender op de website van park. Hier zie je per dag precies of en hoe lang het park geopend is. In de zomer, weekenden en vakanties is dit meestal van 10:00 uur tot 18:00 uur. Doordeweeks sluiten de deuren een uurtje eerder. Kom hieronder meer te weten over de Sprookjeswonderland openingstijden.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Sprookjeswonderland te gaan >>

Ook in de kerstvakantie is het park geopend, van 11:00 uur tot 18:30 uur. Dat is dé kans om een dagje Sprookjeswonderland te beleven

Sprookjeswonderland openingstijden
Bron: http://www.sprookjeswonderland.nl/home/

in winterse sferen! Op de feestdagen in deze vakantie gelden echter aangepaste openingstijden of blijft het park gesloten, dus controleer dit goed.

Houd er rekening mee dat de attracties van Sprookjeswonderland een kwartier voor sluitingstijd sluiten. Tot die tijd kun je nog aansluiten in de (eventuele) wachtrij voor de attractie om een laatste ritje te maken. Tot sluitingstijd kun je bovendien genieten van al het lekkers dat te koop is bij de horecapunten op het park. Een halfuur voor sluitingstijd kunnen de laatste keukenbestellingen worden geplaatst.

Is Sprookjeswonderland open bij slecht weer?

Ook bij slecht weer gaat het park gewoon open en is Sprookjeswonderland zeker een bezoek waard. Er zijn namelijk genoeg overdekte voorstellingen en attracties waar je helemaal geen last hebt van een buitje of de kou. Ook bij de horecagelegenheden zit je warm en droog. Daarnaast vind je een overdekte picknickplaats en diverse schuilkappen verspreid over het park.

En bij erg warm weer?

Dat is toch heerlijk! Een stralend zonnetje maakt de dag alleen maar magischer en vrolijker. En mocht het nou echt uitzonderlijk warm zijn, dan kun je na je bezoek altijd verkoeling zoeken bij het nabijgelegen zwembad of openbare strand.

Bekijk hier meer pretparken.

Vraag of een opmerking? Laat dan hieronder een bericht achter.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares