Sprookjeswonderland drukte

In de kindertijd hebben mensen de grootste fantasie. Het is de gelukkigste periode die er is. Geen zorgen en alleen maar spelen en plezier maken. Waar kinderen ook heel dol op zijn: sprookjes. Sprookjes hoef je tegenwoordig niet alleen meer in boeken te beleven of op je telefoon. In Sprookjeswonderland kunnen kinderen sprookjes werkelijk meemaken. Een ware fantasie die uitkomt, wat wil een kind nog meer dan dat? Lees in dit artikel meer over de drukte in het park.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Sprookjeswonderland te gaan >>

Drukte in Sprookjeswonderland.

Sprookjeswonderland drukte
Bron: http://www.sprookjeswonderland.nl/home/

Sprookjeswonderland in Enkhuizen wordt gezien als een van de leukste plekken voor kinderen in heel Nederland. Het krijgt welhaast louter goede recensies van mensen die er zijn geweest en hebben genoten. Kinderen genieten nog dagen na en hebben er zoveel over te vertellen. Dit maakt het kortom een waar genot om heen te gaan.

De reden hiervoor is dat er zoveel te beleven is. Zo heb je er namelijk een sprookjesbos. Hier kom je allemaal wonderbaarlijke dingen tegen en er zijn zelfs opdrachten die je daar kunt uitvoeren. Zo kun je bijvoorbeeld een zwaard uit een steen proberen te trekken, net als in het sprookje Koning Arthur!

Niet alleen is er een sprookjesbos, er zijn ook nog vele attracties in Sprookjeswonderland. Zo heb je bijvoorbeeld een draaimolen, een treintje, bootjes, auto’s en nog veel meer. Hou je van dieren? Dan kun je je geluk ook niet op. Het Sprookjeswonderland is namelijk ook voorzien van een heuse kinderboerderij. Hier zijn ezels, lama’s en jong hertjes te bewonderen. Er is zelfs een mogelijkheid om deze dieren te aaien. Een waar genot dus voor de kinderen. Zo kunnen ze niet alleen sprookjes beleven, maar ook nog eens omgaan met dieren die vaak voorkomen in sprookjes.

Het sprookjeswonderland is een ideale plek om een feestje voor je kind te vieren. Hier zin speciale voorzieningen en arrangementen voor. Soms is het echter wel heel druk in Sprookjeswonderland. Om die reden is het verstandig om eerst te informeren wat de meest rustige dagen zijn, zodat je optimaal kunt genieten.

Bekijk hier de overnachtingen >>

Correcties? Stuur ons gerust een e-mail.

Vraag, opmerking of wil je een review plaatsen? Dan kan je hieronder een bericht achterlaten.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

One Comment

 1. Veel dank voor de leuke dag in sprookjeswonderland
  We hebben genoten van de kerstversieringen
  Wat een energie is daar ingestopt voor de korte winteropenstelling.
  En dan al die geduldig wachtende ouders, opa,s en oma,s in de kou.
  we komen in de zomer weer terug.,
  als de glijbanen droog zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares