Sprookjescamping

Een groen domein vol trollen, elfjes, draken, kikkers en andere sprookjesfiguren. Een waar paradijs voor peuters, kleuters en schoolkinderen. De sprookjes komen tot leven en je kunt nog sprookjesachtig overnachten ook. Lees hieronder verder over de Sprookjescamping. Ontzettend veel plezier tijdens dit leuke dagje uit!

Sprookjescamping en kindercamping

Hier in Overijssel vind je een echte kindercamping. Alles draait hier om jongens en meisjes van 0-10 jaar. Kies je voor kamperen, dan is er op ieder veld een speeltuin aanwezig. Nooit meer kinderen die zich vervelen, maar dagen vol plezier, spel en avontuur. Weten de kinderen

Sprookjescamping
Bron: https://sprookjescamping.nl/

zich eventjes niet zelf te vermaken, dan is dat geen enkel probleem. Het dagprogramma zorgt ervoor dat je op ieder moment wel kunt meedoen met een leuke activiteit. Voor iedere leeftijdscategorie is er een passende club te vinden. Zelfs de buffetten in het restaurant zijn ingericht op kinderhoogte.

Lees hieronder verder over de accommodaties op de Sprookjescamping en kan je een leuk filmpje zien.

Accommodaties op de sprookjescamping

Ga je met de kinderen of de kleinkinderen naar de speciale kindercamping, dan is een accommodatie van ondergeschikt belang. Na alle avonturen en beleefde sprookjes slapen de kinderen als een os. Overdag zie je ze waarschijnlijk nauwelijks. Om het toch helemaal af te maken, kun je kiezen voor een bijzonder verblijf op deze camping. Wat denk je van bijvoorbeeld:

  • Sprookjes Kota: dit verblijf bevindt zich direct naast de waterverblijven. Een heerlijk glamping huisje dat helemaal is ingericht voor een gezin met jonge kinderen. Een kinderstoel, een kinderkrukje en een kinderbedje hoef je er niet meer speciaal bij te huren.
  • Sprookjes Kasteel: hier kun je verblijven met maximaal 5 personen. De kinderen beleven hier echte kasteelavonturen. Zie je die kantelen? En wat ervaar je als je zelf over de ophaalbrug loopt op weg naar je eigen kasteel? Ideaal voor stoere ridders en lieve jonkvrouwen.

Faciliteiten op het park

Op het park zijn tal van speeltuinen en diverse waterparadijzen. Ook kun je genieten bij de Elfjesvijver en op de Sprokkelplaats. Een keer een regendag? Dan biedt de binnenspeeltuin meer dan genoeg vertier.

Opmerkingen, toevoegingen en correcties kunnen hieronder geplaatst worden. Nuttig artikel? Delen stellen we op prijs.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares