Sprookjesbos Valkenburg tickets

Sprookjesbos Valkenburg is een ware belevenis voor ieder kind. Dankzij de grote diversiteit aan speeltoestellen, bijzondere sprookjes en spannende verhalen beleven kinderen van verschillende leeftijden hier een onvergetelijke dag. En dat ook nog eens in de schitterende omgeving van Valkenburg. Maar hoe zit het dan eigenlijk met de tickets voor dit bijzondere park? Hoeveel betaal je voor sprookjesbos Valkenburg tickets? Is die prijs voor iedereen hetzelfde of zijn er ook nog manieren waarop je korting kunt krijgen? Hieronder kom je er alles over te weten!

Bekijk hier de overnachtingen om naar Sprookjesbos te gaan >>

Tickets kopen voor Sprookjesbos Valkenburg?

Sprookjesbos Valkenburg tickets
Bron: https://www.sprookjesbos.nl/informatie/toegangsprijs/

Wil je Sprookjesbos Valkenburg tickets kopen? Dat kan gelukkig op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld vooraf je tickets al online bestellen. Het is echter ook mogelijk om deze pas bij de kassa te kopen wanneer je bij het park aankomt.

Dan betaal je echter wel iets meer en heb je bovendien de kans dat het park al vol zit. In de praktijk komt dat laatste echter vrijwel nooit voor. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen bij dit sprookjesbos. Vanaf 2 jaar betaal je voor sprookjesbos Valkenburg tickets € 9,50 per persoon. Dat wordt € 9 wanneer je de tickets online bestelt.

Bijzondere tickets

Daarnaast zijn er ook bijzondere sprookjesbos Valkenburg tickets te verkrijgen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan tickets voor groepen van meer dan 20 personen. In dat geval krijg je namelijk ook een leuke korting. Wanneer je met minimaal 20 personen naar het sprookjesbos komt, betaal je slechts 8 euro voor een ticket. Het is zelfs mogelijk om met een groep van 50 personen of meer te komen. Neem in dat geval contact op met het park. Vind je het park erg leuk en wil je meerdere keren per jaar naar sprookjesbos Valkenburg? Al vanaf drie keer is het voordeliger om een seizoen pas te nemen. Deze kost namelijk 25 euro per seizoen. Voor kinderfeestjes zijn er overigens speciale arrangementen die uiteraard ook scherp geprijsd zijn.

Voor actuele prijzen verwijzen wij je naar de website. Correcties? Stuur ons een e-mail.

Lees hier meer over de kortingen.

Vragen, opmerkingen of een review plaatsen? Laat dan hieronder een bericht achter.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares