Sprookjesbos Valkenburg korting

Met korting op stap in Valkenburg, Limburg?
Valkenburg, in het zuiden van Limburg, staat bekend om zijn prachtige heuvelachtige landschap en de Bourgondische sfeer die in dit gezellige plaatje heerst. Natuurlijk kun je in Valkenburg het nabijgelegen drielandenpunt bezoeken, of de prachtige grotten in de provincie. Maar als je kinderen hebt, of kleinkinderen, mag bij een bezoek aan Valkenburg één attractie niet vergeten worden. Namelijk het gave en pittoreske Sprookjesbos in Valkenburg, dat jouw (klein)kinderen een avontuur gaat bezorgen dat ze nog lang zal heugen en waar ze nog vaak met plezier over zullen praten! Lees in dit artikel meer over de Sprookjesbos Valkenburg korting.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Sprookjesbos te gaan >>

Activiteiten en bezienswaardigheden in Sprookjeshof Valkenburg

Sprookjesbos Valkenburg
Bron: https://www.sprookjesbos.nl/

Wat maakt het Sprookjesbos in Valkenburg dan zo bijzonder? Heel eenvoudig: de variatie en talloze avonturen die hier voor jong, en ook voor oud, te beleven zijn. Kinderen maken op een actieve manier kennis met spannende sprookjesfiguren als onder meer Assepoester, Repelsteeltje, Robin Hood, Hans en Grietje, Roodkapje en de Rattenvanger van Hamelen.

Laat jouw kinderen hun energie kwijtraken in de draaimolens, de balancerende draak, op de glijbanen, in de zandbak of in de draaimolens. Bezoek samen met de Bremer Stadsmuzikanten en laat je imponeren door de oude, middeleeuwse volkscultuur. Ga samen picknicken of breng een bezoek aan de Toffe Toren. En bij warm weer kunnen jullie de nodige verfrissing vinden in de supergave, relaxte Waterspeelplaats.

Bestel nu een of meer kortingskaartjes voor het Sprookjesbos in Valkenburg

Woon je in de regio of ga je binnenkort op bezoek in Limburg? Of wil je gewoon een keer kijken in het Sprookjesbos? Breng dan een bezoek aan Sprookjesbos Valkenburg om jouw kids en daarmee ook jezelf een plezier te doen. De kinderen zullen jou er dankbaar voor zijn! En laat samen met jouw kinderen binnenkort jullie onbegrensde fantasie en de werkelijkheid in elkaar opgaan in het supergave Sprookjesbos Valkenburg!

Meer pretparken in Limburg.

Vragen of opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares