Sprookjesbos Valkenburg drukte

Kinderen houden van spelen en fantastische dingen meemaken. Er zijn verschillende attributen die de fantasie van kinderen opwekken. Zo heb je bijvoorbeeld boeken, films en computerspelletjes. Maar een leuke manier voor kinderen is om de fantasie in het echt te beleven. Kinderen zijn heel sensitief en daarom is het één van de leukste dingen die je je kan voorstellen. Een goede plek om heen te gaan is daarom het Sprookjesbos Valkenburg. Dit is een plek waar je zoveel kan beleven dat het bijna niet normaal meer is. Het is bijna te groot om allemaal in één dag mee te maken. Je kunt het dus meerdere keren met je kinderen bezoeken en ze zullen zich nooit vervelen.

Bekijk hier de overnachtingen om naar Sprookjesbos te gaan >>

De drukte in Sprookjesbos, wanneer?

Sprookjesbos Valkenburg drukte
Bron: https://www.sprookjesbos.nl/contact/

Het is bijna onmogelijk om op te noemen wat er zoal te beleven is, maar hierbij toch een indruk. Voor de kleinste kinderen is er een speelhoek. Dit is een grote speeltuin waar veel attributen aanwezig zijn en ideaal is voor volwassenen die kleine kinderen hebben. Daarnaast is er nog een verkeersplein, een waterspeelplaats een draaimolen en nog veel meer. Maar dit is nog niet alles, want waar zijn de sprookjes zal je wellicht denken.

Het leukste van het park is dat ze bekende sprookjes laten herbeleven. Bekende sprookjes zoals Roodkapje, Assepoester, Hans en Grietje en nog veel meer. Veel kinderen kennen deze sprookjes al dus er zal veel herkenning voor ze zijn.

Naast het feit dat ze er veel plezier uithalen is het bovendien ook nog eens erg leerzaam. Om die reden is het ook interessant om er met school heen te gaan tijdens het jaarlijkse schoolreisje. Op die manier kun je niet alleen dingen bekijken maar zijn er ook nog allerlei actieve dingen die je kunt doen met de hele groep. Zo kun je het huis van Hans en Grietje versieren en nog veel meer. Voor grote groepen is er ook korting mogelijk, dus dat is helemaal ideaal. Soms kan het echter wel druk zijn, dus informeren is verstandig.

Lees hier meer over de tickets.

Vragen, opmerkingen of een review achterlaten kan hieronder.

Last updated: woensdag 17 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0Shares