Spookslot Efteling

Efteling kent attracties voor jong en oud. Er zijn zeer relaxte attracties voor kleine kinderen. Maar veel van die relaxte attracties zijn ook prima voor ouderen. Er zijn namelijk veel mensen die wel van attracties houden, maar er niet van houden om zeer intense dingen te doen. Bij de Efteling is overigens nog veel meer dan alleen attracties. Zo is er namelijk het beroemde sprookjesbos met allemaal iconische figuren. Het voordeel van een sprookjesbos is dat het een ervaring is die kinderen en ouderen nooit kunnen vergeten. En het is belangrijk om goede ervaringen op te doen: zeker in je jeugd. Want dingen die je in je jeugd meemaakt vormen je voor de rest van je leven. Lees hieronder verder over het Spookslot in de Efteling.

Bekijk hier alles over het Spookslot >>

Lees meer over:

Het spookslot is een unieke attractie in de Efteling.

Spookslot Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/attracties/spookslot

Een mooie attractie in de Efteling is het spookslot. Dit is een zeer oud spookhuis dat al jaren trouwe dienst doet en mensen bang maakt in de Efteling. Zeker als je van adrenalinekicks houdt is het een aanrader om daar eens heen te gaan. Weer een keer wat anders dan een horrorfilm. Na een dergelijke ervaring kun je gelukkig ontspannen en ook naar minder enge verhalen luisteren in het sprookjesbos. Vooral de afwisseling van alle attracties maakt de Efteling een leuke plaats om eens heen te gaan.

Niet alleen voor een gezin, maar het is ook mogelijk om bedrijfsfeestjes of verjaardagen te vieren in de Efteling. Daarnaast is er ook een App waarmee je de plattegrond op je telefoon hebt staan. Het is namelijk erg jammer als je zou verdwalen in het park of bepaalde dingen niet kan vinden. Het park is namelijk zo groot dat die kans niet gering is. Gelukkig is er ook mogelijkheid om te overnachten, op die manier kun je er niet alleen een daguitje maar een heuse vakantie van maken. Wanneer je dan terugkomt kun je alles vertellen over de Efteling. Je zult vol met verhalen zitten en goede verhalen hebben is zeer belangrijk in sociale interacties.

Review het Spookslot.

Wat is jouw mening over deze attractie in de Efteling? Laat dit hieronder weten.

Last updated: vrijdag 25 oktober 2019

One Comment

 1. EFTELINGS SPOOKSLOT

  De vervallen burcht met gescheurde toren,
  wiens gehavende muren half schuil gaan
  onder klimop, ritselt en zucht voldaan:
  zijn schimmig verleden mag hem bekoren.

  Niets kan de grimmige kasteelrust storen.
  Gebroken ramen zien wandelaars streng aan.
  Een wijde poort geeft verlangend te verstaan:
  “Mijn duister vraagt, komt nodend naar voren.”

  Daarbinnen knettert bliksem vol glanzend grijs,
  waarbij duivelse geesten opspringen.
  Stenen hekken dansen op angstige wijs.

  Kloosterlingen schuiven voort en zingen.
  Een uil op de preekstoel kijkt bezadigd wijs
  hoe Woord en toverkunst elkaar verdringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *