Speeltuin Heidezicht korting

Speeltuin Heidezicht korting

Lekker een dagje op stap met korting naar Speeltuin Heidezicht.
Een dagje erop uit met de kinderen in deze tijd kan prijzig uitpakken. Daarom is het extra fijn als je met een mooi korting een uitstapje kunt maken die én betaalbaar én leuk is. Op het internet vind je misschien toegangskaartjes voor allerlei attractie, speeltuinen voor interessante, aantrekkelijke prijzen. Ideaal om te benutten voor een gezellige dag met de kinderen! Een echte aanrader voor gezinnen met (kleine) kinderen is in een natuurlijke omgeving gelegen Speeltuin Heidezicht in Bussum. Met voordelige toegangskaartjes kun je je hier prima vermaken en tot rust komen met de kinderen.

Attracties in Speeltuin Heidezicht in Bussum

De Speeltuin Heidezicht is groots opgezet en ligt in de natuurlijke omgeving van de Bussummerheide bij Bussum. Kleine kinderen kunnen in dit park volledig hun energie kwijt. Zo zijn er veel speelgelegenheden, zoals kabelbanen, klimtoestellen, glijbanen en schommels. De kinderen kunnen in Speeltuin Heidezicht naar hartenlust klauteren, lekker in het zand spelen en – als het erg warm is – de schaduw opzoeken onder de bomen in de speeltuin. Bij de speeltuin is een gezellig en café-restaurant gevestigd met een natuurlijke uitstraling, waar de ouders lekker kunnen zitten en een kopje koffie, thee en/of een versnapering tot zich kunnen nemen. Maar ook zijn hier salades, geitenkaasgerechten en smoothies te koop, dus ook de fijnproevers komen in Speeltuin Heidezicht helemaal aan hun trekken. Vanaf het terras heb je als ouder of grootouder een werkelijk voortreffelijk zicht op de speeltuin. Zo kun je je de kinderen dus goed in de gaten houden. Sowieso hoef je je als vader of moeder geen zorgen te maken over de veiligheid in deze speeltuin, omdat Speeltuin Heidezicht volledig omheind is. Natuur, genot en veiligheid staan hier dan ook hoog in het vaandel!

Koop nu jouw kortingskaartjes via het internet misschien?
Gun je kinderen ook een dag ultiem vermaak in Speeltuin Heidezicht in Bussum en koop nu jouw kortingskaartjes voor dit leuke speelpark. Dat kan misschien wel via het internet.

Speeltuin Heidezicht korting
4.7 met 15 stemmen

Leave Comment

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast team dat dagelijks werkt aan Pretparken Nederland met als doel een informatieve en leuke website te creëren voor pretparkbezoekers. Wij zijn zelf enorm fan van het bezoeken van een pretpark.

Feedback

Om de website en de inhoud te verbeteren ontvangen wij graag feedback. Wat kan er in jouw ogen beter, wat ontbreekt er en wat vind je juist goed? Stuur dan een e-mail naar tips@pretparkennederland.nl.